El Sant Andreu es mostra sòlid (0-0)

El Sant Andreu va empatar ahir contra el Granollers en un partit amistós de la pretemporada. L’equip de Mikel Azparren continua creixent i acumulant minuts, i va mostrar-se molt sòlid en defensa. La forta calor i la fatiga van provocar algunes imprecisions al mig del camp, sobretot durant el primer temps.  A més, va reaparèixer David López després de la seva recuperació.

El Granollers també va mostrat una bona imatge. Les ocasions més clares, però, van ser andreuenques. Ni Priego ni Segovia van haver de fer cap intervenció de mèrit per a evitar un gol. Al primer temps, Alfred Planas va provar-ho de falta, però l’execució li va sortir massa centrada (7′). Montejo, amb un xut potent després d’un regat, va fregar el gol (8′), i Óscar Muñoz ho va provar en un parell d’ocasions des de lluny.

Al segon temps, el Sant Andreu va fer un pas endavant i durant diversos minuts va tancar els vallesans al seu camp. Josu i Óscar, de falta directa, van estar molt a prop de trobar porteria. L’oportunitat més clara del partit la va tenir Joel en un u contra u, però el xut, escorat i amb cama esquerra, va ser massa centrat (74′).

El pròxim amistós serà diumenge vinent al Narcís Sala contra la Fundació Grama. L’horari del partit encara s’ha de confirmar i l’entrada serà lliure.

Fotografia: UE Sant Andreu

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS