[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Avui reobren les oficines de la UE Sant Andreu i es reprèn la campanya de captació de socis. Les oficines tindran els horaris habituals (matins: 10-13h; tardes: 17-20h). Recordem que per qualsevol dubte respecte dels abonaments, cal adreçar-se presencialment a les oficines, contactar-hi per telèfon (93.311.29.54) o bé enviar un correu electrònic a abonaments@uesantandreu.cat.

La nova temporada il·lusionant que comença aquest diumenge al Narcís Sala promet emocions fortes. L’afició és la peça clau de l’engranatge i el Sant Andreu necessita que vingueu totes i tots cada partit a animar, fet pel qual s’ha apostat de nou pels preus populars i per la creació del Carnet d’Animació.

Encara no ets soci del Sant Andreu? No esperis més i vine a fer-te el teu carnet!

Vídeo promocional

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS