Estrena insuficient a la lliga (0-0)

La UE Sant Andreu ha empatat 0-0 contra el FC Santboià en el primer partit de lliga de la temporada 2017/2018. Un resultat que no deixa del tot satisfet el conjunt andreuenc, que ha vist com s’han escapat els primers dos punts del Narcís Sala. Tot i les ocasions clares que han disposat tots dos equips, les defenses s’han imposat als atacs. Els homes de Mikel Azparren han intensificat la recerca del gol en els últims minuts, però ha estat insuficient per transformar la diana que hagués donat la victòria. 

Aproximadament un mes després de l’inici dels entrenaments del primer equip andreuenc, ha començat el campionat domèstic. El primer rival era el Santboià, un conjunt retornat a la Tercera Divisió, després de tres anys d’absència. El partit ha començat amb un Sant Andreu adormit. Segovia ha fet una grandiosa intervenció per evitar el gol de Gabi, que ha xutat sol des de dins l’àrea (2′). Per la seva banda, el club visitant, entrenat per l’exquadribarrat Piti Belmonte, ha començat el matx amb la clara intenció d’aconseguir marcar. Oriol Molins ha estat a punt de fer-ho si la seva rematada de cap des de l’àrea petita incomprensiblement no hagués anat desviada (7′).

Els 20 minuts inicials han estat de clar domini rival. Elhadji ha sigut el primer quadribarrat a intimidar el porter rival. Després d’endur-se un rebot dins l’àrea, el xut, des d’una posició molt escorada, l’ha aturat Rafa Leva (22′). Aquesta ha sigut l’espurna que ha fet revifar el Sant Andreu. Pocs compassos més tard, Óscar Muñoz ha aprofitat una bola pentinada a l’espai per Elhadji per disparar, però la rematada ha sortit desviada per poc (27′).

El mateix Muñoz ho ha seguit provant i ha intentat sorprendre Leva amb un tir des del mig camp (32′). Abans d’arribar al descans, el Sant Andreu ha disposat d’un últim xut de falta a la frontal de l’àrea, però Josu ha disparat alt.

A la segona meitat s’han capgirat les tornes, i si el Sant Andreu en el primer temps ha sortit adormit, en la represa ho ha fet el Santboià. Elhadji ha disposat de l’ocasió més clara andreuenca en tot el partit a l’inici de la segona part. El davanter quadribarrat ha caçat una bola dins l’àrea per rematar, però Rafa Leva ha fet una grandíssima aturada (47′). Posteriorment el duel s’ha igualat i cap dels dos equips ha disposat d’ocasions de gol clares.

Elhadji en una acció durant el partit. Judit Andreu – UESA

Josu ha reanimat el matx amb les seves internades per banda. En una d’elles el seu centre-xut ha estat a punt de provocar un gol en pròpia d’un defensa del Santboià (67′). El mateix jugador quadribarrat ha intentat marcar amb un tir llunyà, que Rafa Leva ha aturat (73′). Quan tan sols faltaven 10 minuts pel final l’equip visitant s’ha quedat amb un home menys, a causa de l’expulsió per doble groga d’Aitor Bilbao.

Aprofitant la superioritat numèrica, el Sant Andreu ha avançat línies i ha intensificat els atacs a la porteria rival en els últims instants. Els quadribarrats han utilitzat bastant el recurs de les centrades laterals perquè Elhadji o Óscar Muñoz rematessin, però la defensa del Santboià s’ha tancat a pany i forrellat, i ha aconseguit arribar al 0-0 final. Repartiment de punts que ha deixat insatisfet l’equip de Mikel Azparren, ja que encara que han apretat en els darrers moments del matx, no han pogut desfer l’empat a favor seu.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma (Méndez, 72′), Carroza, David López, Dani Guerrero, Joel, Alfred (Ferran, 77′), Josu, Elhadji i Óscar Muñoz.

FC Santboià (o): Rafa Leva, Rubi, Cárdenas, Mario, Castell, Carlos González (Álex Ruiz, 87′), Collado, Aitor Bilbao, Oriol Molins (Bellido, 83′), Gabi i Iván Romano (José González, 69′).

Àrbitre: Sr. Jaume Gibert González (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Alfred (33′), Carroza (49′), Guerrero (56′), David López (78′), Ferran (85′) pels locals i Aitor Bilbao (62′ i 79′) pels visitants. Ha expulsat Aitor Bilbao per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 1-1 CF Pobla de Mafumet
UE Vilassar de Mar 1-2  AE Prat
FC Vilafranca 2-2 CE Hospitalet
Palamós CF 0-0 CF Reus Deportiu ‘B’
EC Granollers 1-1 Santfeliuenc FC
UE Castelldefels 0-0 RCD Espanyol ‘B’
UAT Horta 1-0 UE Figueres
Cerdanyola del Vallès FC 1-1 CE Europa
Terrassa FC 3-0 CF Gavà

CLASSIFICACIÓ (J1)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS