Gerro d’aigua freda (1-0)

La UE Sant Andreu ha perdut per 1-0 al camp del Santfeliuenc FC amb un gol de Patxi a l’últim sospir del partit (90′).  Durant el duel els homes de Mikel Azparren s’han apropat poc a la porteria rival, tot i que tampoc han patit en excés en defensa. L’expulsió per doble groga de Joel (67′) ha fet que els quadribarrats fessin un pas endarrere per conservar l’empat. Quan tot feia indicar que s’arribaria al final amb el 0-0 al marcador, Patxi ha rematat de cap una centrada lateral i ha fet el gol de la victòria en el temps afegit (90′). Primera derrota de la temporada dels andreuencs, de forma cruel, i que ha estat un autèntic gerro d’aigua freda per l’equip.

El partit al camp municipal Les Grasses enfront del Santfeliuenc FC era el primer encontre a domicili de la UE Sant Andreu en aquesta lliga. Després de l’empat (0-0) en el debut contra el FC Santboià, els homes de Mikel Azparren arribaven al matx conscients que s’havia de millorar la faceta golejadora. La primera oportunitat del duel ha estat a càrrec de David López amb una internada per banda. El seu xut, però, ha sortit desviat (7′). Poc després Carroza, en una jugada desafortunada, ha hagut d’abandonar el duel a causa d’una lesió (11′).

El Sant Andreu ha seguit apretant i ha estat a punt de marcar gràcies a Josu. El davanter quadribarrat ha tingut quatre ocasions de gol durant el partit, però ha estat desencertat en la definició. En la primera acció, els quadribarrats han fet una jugada d’estratègia de córner, i Josu, sol a la frontal, ha rematat alt (14′).

Poc després tant Josu, amb un potent xut que ha desviat Toni (17′), com Joel, que ha caçat el rebot del porter, però el seu remat s’ha estavellat en un defensor (17′), no han pogut inaugurar el marcador. El Sant Andreu ha seguit creant perill mitjançant els córners, però en cap d’ells s’aconseguia rematar. Per altra banda, el Santfeliuenc s’ha refet i ha començat a prodigar-se per l’àrea de Segovia, tot i que no ho han materialitzat en ocasions clares.

Abans d’arribar al descans Josu ho ha tornat a provar, en l’oportunitat més clara que ha tingut. En un contracop quadribarrat, el futbolista ha conduït la pilota, ha entrat dins l’àrea i ha xutat amb rosca al segon pal. La bola ha sortit fregant el pal (44′).

A la represa, de nou, ho ha provat l’home més actiu de l’atac del Sant Andreu, Josu. Ha intentat marcar des del semicercle del mig camp del Santfeliuenc, que ha obligat Toni a fer una gran intervenció (58′). Si hagués estat gol, seria una de les dianes de la temporada. En el minut 67′ hi ha hagut l’acció que ha transformat el partit completament. Joel s’ha vist obligat a aturar un contracop i l’àrbitre li ha ensenyat la segona targeta groga, i per tant, ha estat expulsat (67′).

Els homes de Mikel Azparren, en inferioritat numèrica, han reculat posicions i han cedit el domini al conjunt local. Tot i això, Elhadji ha tingut una ocasió que Toni ha aturat (70′). A partir d’aquí el Santfeliuenc ha avançat línies i ha intensificat els seus atacs. Amb el pas dels minuts el Sant Andreu anava donant per bo l’empat, mentre que els futbolistes del Baix Llobregat cada cop més rondejaven l’àrea quadribarrada.

Segovia ha pogut blocar un xut de Prior en el 88′. Però en el temps afegit, ha arribat el moment més cruel. Quan pràcticament s’havia disputat tot el temps reglamentari, Patxi s’ha avançat a la defensa i ha rematat de cap una centrada lateral que ha acabat en gol. Una diana que ha enfonsat anímicament els jugadors andreuencs, ja que el gran esforç que havien fet durant el partit, no ha servit per endur-se un punt cap al Narcís Sala. Una derrota per la mínima, que se sent com un gerro d’aigua freda. Haver perdonat en atac durant el partit, ha penalitzat en defensa.

Fotografia: Jaime Pérez – Santfeliuenc FC

FITXA TÈCNICA

Santfeliuenc FC (1): Toni, Ion, Rafa, Alberto, Jaume, Prior, Maldo, Jaime, Patxi, Charly (Josele, 64′) i Zara (Adrià, 76′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 11′), Noguera, Méndez, Guerrero, Joel, Alfred (Ferran, 63′), David López, Josu i Elhadji (Óscar Muñoz, 72′).

Gol: 1-0 Patxi (90′).

Àrbitre: Sr. Gerard Brull Acerete (del. Girona) ha amonestat Maldo (44′) pels locals i Noguera (15′), Joel (55′ i 67′) i Méndez (62′) pels visitants. Ha expulsat Joel Armengol per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al camp municipal Les Grasses.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CF Gavà 0- 6 UE Castelldefels 
CE Hospitalet 3-0 UE Vilassar de Mar
CF Pobla de Mafument 0-1 EC Granollers
RCD Espanyol ‘B’ 3-0 FC Ascó
CF Reus Deportiu ‘B’ 2-2 FC Vilafranca
UE Figueres 2-0 Palamós CF
FC Santboià 1-2 UA Horta
CE Europa 2-2 FC Terrassa
AE Prat 2-1 Cerdanyola de Vallés FC

CLASSIFICACIÓ (J2)

FCF.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS