Punt de trobada andreuenc en la manifestació contra el terrorisme

Com ja hem anunciat anteriorment la UE Sant Andreu participarà en la manifestació contrària al terrorisme d’aquest dissabte 26 d’agost. Convidem a tothom qui vulgui a venir amb nosaltres per mostrar el nostre suport a les víctimes de l’atemptat i condemnar els atacs terroristes.

El punt de trobada per anar tots junts a la manifestació serà a La Rambla de Catalunya cantonada amb el carrer Còrsega a les 17:15h. La forma més ràpida per arribar-hi, i la que recomanem, és anar a la parada de metro de Diagonal i utilitzar la sortida “Rambla de Catalunya”, que és a tan sols uns minuts caminant del lloc establert.

Des de la UE Sant Andreu sol·licitem la màxima assistència dels nostres socis i aficionats a la manifestació. Recordem que cap dels representants oficials del club durà cap signe distintiu de l’entitat i preguem que la gent que s’uneixi a nosaltres s’abstinguin també de portar-ne.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS