Tendresa en defensa, innocència en atac

El Sant Andreu ha quedat eliminat del Torneig dels Històrics en la fase de grups. En els dos duels que ha disputat, recordem que només es jugaven 45 minuts contra cada rival (UA Horta i UE Vilassar de Mar), els quadribarrats han perdut. 0-2 contra l’Horta i 0-1 enfront del Vilassar. Per la seva banda, els del Maresme han guanyat l’encontre contra l’equip del districte d’Horta-Guinardó i ha accedit a les semifinals de la competició, que es disputaran dissabte.

El Torneig dels Històrics 2017 no serà especialment recordat. El bagatge general del Sant Andreu són dues derrotes, en els dos partits jugats, amb tres gols encaixats i sense cap diana a favor. A les 18:00h ha començat el primer duel del grup que ha enfrontat l’Horta i el Vilassar de Mar. L’encontre ha estat força igualat i sense gaires ocasions per cap dels dos equips. Els del Maresme s’han acabat imposant amb un gol de penal de Pitu, quan només restaven CINC minuts de joc. Posteriorment també han guanyat la tanda de penals (2-3) que servia per si hi havia un hipotètic empat entre els conjunts del quadre.

Oriol Sans lluita una pilota. | Torneig d’Històrics

Posteriorment ha estat el torn del Sant Andreu que s’ha enfrontat a l’Horta. Els primers minuts a l’equip quadribarrat li ha costat aclimatar-se al duel i el rival barceloní ho ha aprofitat per marcar. Adri Lledó, en una jugada inicial de córner, ha rebut una passada dins l’àrea i ha fet gol (11′). A l’equip de Mikel Azparren li ha costat reaccionar i l’Horta ha seguit rondant la porteria andreuenca amb perill, però sense concretar en ocasions clares.

A partir del minut 30 el Sant Andreu ha avançat línies a la recerca del gol de l’empat. Seydou ha tingut un parell d’ocasions (27′ i 35′), però les seves rematades han anat directament fora. Oriol Sans també ho ha provat en dues ocasions mitjançant diverses faltes directes (33′ i 36′), però no han causat gaire perill. L’oportunitat més clara pels quadribarrats ha estat el penal que li han fet a Seydou quan es disposava a engaltar una bola. Badre ha pres la responsabilitat, però Andrés ha aturat el xut (40′).

Priego va aturar un penal. | Judit Andreu – UESA

Abans d’acabar el duel Almirall ha fet l’últim intent per empatar, però la rematada de cap ha sortit fregant el travesser (42′). L’estocada final ha estat per l’Horta. Coro ha rematat amb el cap una bona centrada lateral i ha marcat gol (45’+2′). Resultat final de 0 a 2 pel conjunt rival. En la tanda de penals que s’ha realitzat després del duel el conjunt de Nacho Castro s’ha imposat també per (4-5).

L’últim partit de la jornada ha estat el Sant Andreu contra el Vilassar de Mar. Els andreuencs necessitaven guanyar de golejada per passar de ronda. El duel, des del primer instant, ha estat molt actiu. Eric Lopez (2′) i José González (5′) han tingut ocasions per ambdós equips. Els del Maresme han desaprofitat un penal, que Priego ha aturat amb una gran intervenció (9′). Joel Martínez ha avançat el rival amb una bona acció individual, ajudat per la sort d’endur-se un rebot de la defensa, i ha marcat (22′).

Malgrat que el Sant Andreu anava perdent, qui ha disposat de millors oportunitats ha estat el Vilassar de Mar amb dos xuts al pal, un d’ells de Joel Martínez (41′), i l’altre d’Éric López (45’+1′). Amb aquests resultats el Sant Andreu ha quedat eliminat, mentre que el conjunt del Maresme ha accedit a les semifinals.

Fotografies: Torneig d’Històrics

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

 RESUM JORNADA BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS