Trobar el camí de la victòria

La segona jornada de la lliga enfrontarà aquest diumenge (19:00h) la UE Sant Andreu contra el Santfeliuenc FC a l’Estadi Municipal Les Grasses. Serà així el primer partit a domicili dels andreuencs en el campionat domèstic. Després de l’empat a 0 enfront del FC Santboià al Narcís Sala la setmana passada, els homes de Mikel Azparren volen trobar el camí que els porti a aconseguir la primera victòria de la temporada. 

El 0-0 obtingut en l’estrena de la lliga contra el Santboià ha deixat un mal regust de boca, tot i la millora del joc de l’equip, sobretot en la segona part del duel. Per transformar aquest sabor una mica amarg en dolç el Sant Andreu té l’oportunitat d’obtenir la primera victòria a domicili. Això sí, no serà gens fàcil. Un exemple d’aquesta dificultat és, per exemple, que la campanya passada els quadribarrats no van aconseguir guanyar lluny del Narcís Sala fins al cinquè intent (1-2 al camp del FC Vilafranca).

El contrincant d’aquesta jornada serà el Santfeliuenc FC. Un rival que coneix perfectament la categoria. Enguany encara la cinquena campanya consecutiva al grup V de Tercera Divisió. En l’estrena a la lliga, el cap de setmana passat, el conjunt del Baix Llobregat va empatar 1-1 enfront del EC Granollers al Municipal de Granollers.

Per tant, ambdós equips arriben al duel havent empatat en el debut a la lliga. El Sant Andreu intentarà endur-se els tres punts cap al Narcís Sala i sumar així la primera victòria. Per això caldrà estrenar-se en matèria golejadora en el campionat domèstic, una faceta que va costar realitzar durant la pretemporada, 4 gols a favor repartits en 7 duels, i que no es va poder perforar la porteria del Santboià en la primera jornada.

PRECEDENTS

En els dos enfrontaments de la temporada passada els andreuencs van sortir vencedors. 6-2 en el Narcís Sala i 0-3 en l’Estadi Municipal Les Grasses.

BAIXES

Per a aquest duel les baixes són, per lesió, de Ton Alcover, Luismi, Kuku i Juanan.

SANTFELIUENC FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 2 de la Tercera Divisió (Grup V)

Horari: diumenge 27 d’agost del 2017, a les 19:00h

Estadi: Estadi Municipal Les Grasses

Arbitratge: Gerard Brull Acerete (del. Girona), assitit per Gerard Nierga Gelabert (Girona) i Juan Manuel García Gómez (Figueres).

 Seguiment: @uesantandreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS