Víctor Alonso, passat i present andreuenc

La UE Sant Andreu ha tancat el fitxatge de l’ex-andreuenc Víctor Alonso, que ha signat un contracte per una temporada. Alonso va sortir del futbol base andreuenc i va debutar amb el primer equip a Segona Divisió B la temporada 2012/2013. En total, va vestir la quadribarrada durant nou temporades.

Alonso (Barcelona, 23 de desembre de 1994) va marxar al Llevant ‘B’ l’estiu del 2015 després del descens a Tercera. La temporada passada va defensar la samarreta del CF Peralada, club del qual s’ha desvinculat, on va ser un futbolista important i va jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió B.

Es tracta d’un migcampista ofensiu que també pot desenvolupar-se a la posició del migcentre. Alonso és un futbolista alt, ben dotat tècnicament i amb visió de joc.

Fotografia: Víctor Alonso amb el president, Manuel Camino, i el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS