El Sant Andreu rep demà l’Ascó al Narcís Sala (20:15 hores). L’equip de Mikel Azparren vol oblidar ràpidament la cruel derrota contra l’Espanyol B a l’últim minut, i quina millor oportunitat que afrontar una nova jornada en pocs dies. Els andreuencs es troben en fase de creixement en el seu joc i un triomf retornaria l’equip al bon camí.

Quan comença la temporada, sovint hi ha un partit entre setmana al Narcís Sala. Si fa dues temporades el rival era el Rubí i la victòria andreuenca era una golejada (6-0), la temporada passada era el Peralada qui s’enduia una victòria de l’estadi quadribarrat (0-2). Enguany el rival és l’Ascó, un equip incòmode i amb un bon bloc que sempre competeix fins el final.

El conjunt tarragoní ha encadenat dues victòries consecutives i arriba al Narcís Sala amb confiança. L’Ascó ja va ser un dels rivals directes dels andreuencs la temporada passada i aspira a competir per la zona alta de la classificació. El Sant Andreu cercarà el triomf i mantenir alhora les bones prestacions mostrades diumenge contra l’Espanyol B, malgrat la derrota a l’últim minut.

Amb dos entrenaments més a les cames i el temps just de recuperació, l’equip de Mikel Azparren sap de la importància d’aquest enfrontament. Les dues jornades següents es disputaran fora de casa, a Granollers i a Castelldefels, i un triomf faria que el Sant Andreu fes un salt a la classificació i afrontés aquests dos encontres amb molta confiança.

Precedents

La temporada passada ambdós enfrontaments entre el Sant Andreu i l’Ascó van acabar amb empat a un gol. Fa dos anys, els asconencs van guanyar al Narcís Sala (0-1) i els andreuencs van imposar-se a la riba de l’Ebre (1-2). El balanç és, per tant, d’una victòria per cada equip i de dos empats.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb els lesionats Kuku, Luismi i Alberto. Són dubte Carroza, Josu, Oriol Sans i Juanan.

UE SANT ANDREU – FC ASCÓ

Competició: Jornada 5 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 13 de setembre, a les 20:15
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Antoni Espadas Navarro (Baix Llobregat) i Xavier Arió Jiménez (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Víctor i Elhadji celebren el segon gol diumenge passat. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS