Amunt Sant Andreu!

El Sant Andreu rep demà l’Ascó al Narcís Sala (20:15 hores). L’equip de Mikel Azparren vol oblidar ràpidament la cruel derrota contra l’Espanyol B a l’últim minut, i quina millor oportunitat que afrontar una nova jornada en pocs dies. Els andreuencs es troben en fase de creixement en el seu joc i un triomf retornaria l’equip al bon camí.

Quan comença la temporada, sovint hi ha un partit entre setmana al Narcís Sala. Si fa dues temporades el rival era el Rubí i la victòria andreuenca era una golejada (6-0), la temporada passada era el Peralada qui s’enduia una victòria de l’estadi quadribarrat (0-2). Enguany el rival és l’Ascó, un equip incòmode i amb un bon bloc que sempre competeix fins el final.

El conjunt tarragoní ha encadenat dues victòries consecutives i arriba al Narcís Sala amb confiança. L’Ascó ja va ser un dels rivals directes dels andreuencs la temporada passada i aspira a competir per la zona alta de la classificació. El Sant Andreu cercarà el triomf i mantenir alhora les bones prestacions mostrades diumenge contra l’Espanyol B, malgrat la derrota a l’últim minut.

Amb dos entrenaments més a les cames i el temps just de recuperació, l’equip de Mikel Azparren sap de la importància d’aquest enfrontament. Les dues jornades següents es disputaran fora de casa, a Granollers i a Castelldefels, i un triomf faria que el Sant Andreu fes un salt a la classificació i afrontés aquests dos encontres amb molta confiança.

Precedents

La temporada passada ambdós enfrontaments entre el Sant Andreu i l’Ascó van acabar amb empat a un gol. Fa dos anys, els asconencs van guanyar al Narcís Sala (0-1) i els andreuencs van imposar-se a la riba de l’Ebre (1-2). El balanç és, per tant, d’una victòria per cada equip i de dos empats.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb els lesionats Kuku, Luismi i Alberto. Són dubte Carroza, Josu, Oriol Sans i Juanan.

UE SANT ANDREU – FC ASCÓ

Competició: Jornada 5 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 13 de setembre, a les 20:15
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Antoni Espadas Navarro (Baix Llobregat) i Xavier Arió Jiménez (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Víctor i Elhadji celebren el segon gol diumenge passat. | Judit Andreu – UESA

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018

Ferran Jutglà, traspassat al València CF

Premsa14 de febrer de 2018