Bona estrena del Femení (3-2)

El Sant Andreu va estrenar-se amb victòria al Narcís Sala davant l’Atlètic Vilafranca. Les visitants van avançar-se, però un gol d’Adriana Quer va permetre empatar el partit. Ana Molet va decantar la balança amb un doblet, i les penedesenques van posar emoció els últims minuts.

El nou projecte del Femení del Sant Andreu ha començat amb bon peu amb una victòria al Narcís Sala en el primer partit de Preferent. L’equip de Jordi Pérez va haver de remuntar el gol inicial de l’Atlètic Vilafranca, obra de Juliette Brahuet (21′). Només un minut després, Adriana Quer empatava i igualava el marcador.

El Sant Andreu va aconseguir capgirar el marcador al cap de pocs minuts, amb una diana d’Ana Molet després d’una acció individual (30′). Amb un avantatge mínim i amb bones sensacions, les quadribarrades marxaven a vestidors.

A la represa, novament Ana Molet anotava per les andreuenques aprofitant el rebuig de la portera després d’una jugada a pilota aturada (55′). El Sant Andreu va consolidar l’avantatge i va deixar passar els minuts. Les penedesenques, però, van retallar la distància a vuit minuts del final amb un gol d’Ariadna Rius. Amb el 3 a 2, les visitants van cercar el gol de l’empat i van tenir un parell de bones oportunitats, però les quadribarrades van resistir l’embat dels últims minuts.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Garcia, Masdefiol, Medina, Vidaña, Raya, Jiménez, Manjón, Yera, Quer, Saez i Molet.

FPE Atlètic Vilafranca: Urbano, Garcia, Llosas, Ferrer, Ruano, Navarro, Brahuet, Rius, Pelejá, Cruselles i Rodergas. + FORCADA QUE VA ENTRAR

Gols: 0-1 Brahuet (21′), 1-1 Quer (22′), 2-1 Molet (31′), 3-1 Molet (55′), 3-2 Forcada (82′).

Àrbitre: Sra. Tena Colomé (del. Maresme), va amonestar Vidaña (85′) per les locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de Preferent (Grup I), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Xavier Garcia 

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020