La UE Sant Andreu rebrà el CF Pobla de Mafumet aquest diumenge a les 18:00h corresponent a la tercera jornada. Després de l’empat a 0 en l’estrena a la lliga contra el FC Santboià i la derrota per la mínima el cap de setmana passat (1-0) enfront del Santfeliuenc FC, els quadribarrats han començat el campionat domèstic submergits en una mala ratxa golejadora. Per començar a obtenir bons resultats, cal capgirar aquesta dinàmica i el partit de demà, al Narcís Sala, és una bona oportunitat pels homes de Mikel Azparren per fer-ho. 

No s’ha començat la lliga amb bon peu. Només s’ha sumat 1 punt de 6 possibles i encara no s’ha marcat cap gol. No són les millors sensacions per encarar un partit. Tot i això, els andreuencs tenen l’oportunitat de refer-se en el Narcís Sala. La temporada passada, en els 19 partits disputats com a local, l’equip de Mikel Azparren va fer 28 gols. Més de la meitat del total a la lliga (51). Demà és una bona ocasió per estrenar-se en matèria golejadora i aconseguir la primera victòria del campionat.

Enfront hi haurà el CF Pobla de Mafumet. Els tarragonins també han sumat 1 punt dels 6 primers en joc. L’última jornada van perdre 0-1 contra l’EC Granollers. Idèntic resultat que el Sant Andreu el cap de setmana passat. L’equip entrenat per Antonio Rodríguez, a priori, és un dels conjunts que ha de lluitar per ser a la zona alta de la classificació, encara que els dos primers resultats no han estat positius. L’any passat, el filial del Nàstic va quedar setè a la lliga, dues posicions per darrere dels quadribarrats, que van ser cinquens, amb cinc punts més.

El partit entre ambdós equips servirà per veure quin dels dos conjunts alça el vol. Serà un bon test pel Sant Andreu per posar a prova la punteria de cara a gol, ja que la Pobla de Mafumet, la darrera campanya es va caracteritzar per ser un equip amb una bona solidesa defensiva. Els tarragonins van ser el cinquè equip menys golejat la passada temporada. Només van encaixar 36 dianes, millorant el registre dels andreuencs, que van rebre 40 gols en contra. Això sí, en el que portem de lliga el filial del Nàstic ha hagut d’anar a buscar un cop la pilota al fons de la xarxa de la seva porteria en cadascuna de les dues jornades disputades.

PRECEDENTS

En els enfrontaments de la passada temporada es va empatar 1-1 en el Narcís Sala i els tarragonins van guanyar per 2-1 al Camp Municipal La Pobla de Mafumet.

BAIXES

Pel partit de demà hi ha les baixes per lesió de Carroza, Ton Alcover, Juanan, Alberto García, Luismi i Kuku. També per aquest encontre hi ha la baixa per sanció de Joel, a causa de l’expulsió en la jornada anterior enfront del Santfeliuenc FC.

UE SANT ANDREU – CF POBLA DE MAFUMET

Competició: Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V)

Horari: diumenge 3 de setembre del 2017, a les 18:00h

Estadi: Narcís Sala.

Arbitratge: Juan Manuel Martín Varas (del. Baix Llobregat), assitit per Jesús Martínez Navarro (Baix Llobregat) i Jordi Berdun Garcia (Baix Llobregat).

 Seguiment: @uesantandreu i retransmissió en directe del partit per la web de Betevé.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS