Confirmar les bones sensacions

El Sant Andreu visita aquest diumenge el filial de l’Espanyol (12:00h). Després de la victòria convincent de la setmana passada, l’equip de Mikel Azparren afronta un desplaçament complicat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els andreuencs volen continuar creixent i aconseguir la primera victòria a domicili.

La victòria contra el CF Pobla de Mafumet va permetre que el Sant Andreu sumés el primer triomf a la lliga i estrenés el compte golejador d’aquesta temporada. A més, el bon joc exhibit i el nombre d’oportunitats de gol creades van mostrar que l’equip de Mikel Azparren havia fet un pas endavant respecte de les dues primeres jornades.

Ara toca confirmar les bones sensacions contra un rival complicat. L’Espanyol ‘B’ compta amb una plantilla jove i plena de talent, i és un dels candidats a competir per les primeres places de la classificació. Amb dues victòries i un empat, el filial blanc-i-blau és ara mateix el segon classificat de la competició.

Per tant, el Sant Andreu afronta un desplaçament difícil un rival dur. L’objectiu és tornar al Narcís Sala amb els tres punts per a afrontar una setmana amb dos partits més, contra l’Ascó dimecres i davant del Granollers el cap de setmana vinent.

Precedents

Els últims enfrontaments entre ambdós equips van acabat amb empats sense gols, la temporada 2014/2015 a Segona Divisió B. En total, el balanç del Sant Andreu com a visitant al camp del filial de l’Espanyol és de dues victòries, tres empats i dues derrotes.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi, Carroza, Oriol Sans, Juanan, Alberto García ni Kuku per lesió. En el capítol d’altes, Azparren recupera Ton Alcover, un cop superades les molèsties, i Joel Armengol després d’haver complert un partit de sanció.

RCD ESPANYOL ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 4 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 10 de setembre, a les 12:00
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque
Arbitratge: Carlos Rodríguez Enrique (del. Barcelona), assistit per Ainara Andrea Acevero Dudley (Barcelona) i Javier Martin Varas (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i BTV (streaming)

Fotografia: Els andreuencs celebren un dels gols de diumenge passat. |  Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS