David López té la recepta (0-1)

El Sant Andreu va reaccionar a les dues últimes derrotes i va guanyar a Granollers amb un gran gol de David López a la segona part. L’equip de Mikel Azparren va completar un bon partit, va mantenir la porteria a zero i va trencar la mala dinàmica amb la primera victòria a domicili.

Victòria important del Sant Andreu per recuperar bones sensacions i escalar posicions a la classificació. L’encontre davant del Granollers va ser un partit igualat, però les millors ocasions sempre van ser per l’equip de Mikel Azparren. De fet, Segovia, ben protegit, no va necessitar lluir-se per mantenir la porteria a zero.

Segovia va tornar a mantenir la porteria a zero.

Durant la primera meitat, les dues ocasions més clares van ser a pilota aturada. Una rematada de Juanma a la sortida d’una falta lateral va estavellar-se contra el pal (5′), i un xut de falta directa de Ton Alcover fregava la fusta (36′). El Granollers, amb un plantejament molt defensiu, gairebé no va inquietar la porteria quadribarrada.

Al segon temps, el desgast físic i l’exigència d’aquesta setmana de tres partits es va notar. El Sant Andreu va colpejar els vallesans amb una fuetada de David López des de fora l’àrea que acabaria sent el gol de la victòria. Elhadji va baixar amb el pit una centrada de Llamas a la frontal de l’àrea i David va engaltar amb la dreta una volea imparable (57′).

David López ja ha marcat tres gols.

El Granollers va intentar fer un pas endavant i va acabar jugant amb deu a causa de la lesió de l’ex-andreuenc Felipe Sa. Tot i així, va crear sensació de perill a través de les centrades i la pilota aturada. Josu va tenir el gol de la sentència en un u contra u, però el tir no va superar Colchero. El final, d’infart amb un córner local a l’última jugada que els andreuencs van defensar amb ungles i dents.

La victòria dóna tranquil·litat, premia l’esforç de l’equip i permet escalar algunes posicions a la classificació. El pròxim partit també serà fora de casa, diumenge vinent a Castelldefels.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

EC Granollers (0): Colchero, Manu Moreno, Fuentes, Héctor (Felipe Sa, 58′), Cristian (Samu Obeng, 77′), Javi Sánchez, Moratalla, Zamorano, Víctor Díaz (Ricky, 66′), Joel Sánchez i Edu Domingo

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Alcover, Alonso, Juanan, Ferran (Josu, 66′), David López (Joel, 80′) i Elhadji (Óscar Muñoz, 70′).

Gol: 0-1 David López (57′).

Àrbitre: Sr. José Emilio Sánchez Aparicio (del. Baix Llobregat). Va amonestar Manu Moreno (5′), Javi Sánchez (39′) i Cristian (75′) pels locals i Alcover (42′), Méndez (73′) i Óscar Muñoz (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Granollers.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

AE Prat 4-0 UE Castelldefels
CE L’Hospitalet 2-0 CE Europa
FC Ascó 2-1 UA Horta
RCD Espanyol ‘B’ 3-1 Palamós CF
CF Pobla de Mafumet 1-0 FC Vilafranca
UE Figueres 1-3 Terrassa FC
CF Reus Deportiu ‘B’ 3-1 CF Gavà
FC Santfeliuenc 3-0 UE Vilassar de Mar
FC Santboià 1-2 Cerdanyola del Vallès FC

CLASSIFICACIÓ (J6)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS