Derbi històric contra l’Horta

El Sant Andreu rep demà l’Horta al Narcís Sala (20.00h) en un derbi històric que no es jugava des de la temporada 1998/1999. L’equip de Mikel Azparren vol aconseguir la segona victòria a casa i la tercera consecutiva davant un rival que ha començat la temporada de manera irregular.

Les dues victòries consecutives a domicili han premiat el bon treball del Sant Andreu, que no acabava d’arrencar les primeres jornades en perdre tres partits a l’últim minut. Ara els andreuencs ja comencen a mirar cap amunt i esperen enllaçar la tercera victòria consecutiva abans de visitar el Palamós, equip que ocupa l’última posició de la taula.

El conjunt de Mikel Azparren va superar el Castelldefels amb claredat diumenge passat i va oferir un gran partit. Ara, al Narcís Sala, els andreuencs volen tornar a guanyar gairebé un mes després, en una setmana atípica pel fet de jugar dissabte davant el referèndum del primer d’octubre.

L’Horta va retornar a Tercera com un tro amb dues victòries en dues jornades, però després va encadenar una mala ratxa de quatre derrotes consecutives. No obstant això, els hortencs van recuperar la moral la setmana passada després de remuntar un 0-2 contra el Granollers amb dos gols en els últims minuts de l’encontre.

Precedents

L’últim precedent entre ambdós equips data de la temporada 1998/1999, amb un empat sense gols a la Jornada 30 al Narcís Sala. A la primera volta, l’Horta havia guanyat per la mínima (1-0). En total, el balanç a l’estadi andreuenc és de deu victòries del Sant Andreu, tres empats i cap victòria visitant. El balanç històric és de quinze victòries quadribarrades, cinc empats i sis victòries de l’Horta.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Luismi, Kuku ni Josu per lesió. Dani Guerrero és dubte per les molèsties que arrossega els últims dies. Qui sí que està disponible és Alberto García, que podria tornar a enfundar-se la quadribarrada.

UE SANT ANDREU – UA HORTA

Competició: Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 30 de setembre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Bruno Montoro Ferreiro (del. Barcelona), assistit per Guillem Parera Gaspar (Barcelona) i Alejandro Aguayo Prieto (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS