El Femení, en el bon camí

El Sant Andreu disputava el seu primer partit com a visitant al camp de l’EF Planadeu. Les andreuenques van aconseguir la victòria (2-3) i sumen el segon triomf en els dos partits disputats. Sens dubte, l’inici del campionat de lliga de les dones dirigides per Jordi Pérez ha estat immillorable i estan en una bona dinàmica.

El primer desplaçament en lliga no va començar bé pels interessos de les andreuenques. L’EF Planadeu es va avançar en el marcador amb un gol de Marta Tomàs (12′). El Sant Andreu va reaccionar ràpidament i tan sols tres minuts més tard van igualar el matx, amb la diana d’Adriana Quer (15′). Va ser un inici de partit fulgurant, però amb l’empat 1-1, el joc es va calmar i es va arribar al descans sense cap novetat golejadora.

En la segona meitat, de nou, les andreuenques van haver de sobreposar-se al marcador amb el segon gol local, en aquest cas de Kaoutar (55′). El Sant Andreu va intentar marcar de totes les maneres i van aconseguir empatar amb la diana d’Anna Molet (86′). Aquest gol va donar ànims a les quadribarrades, que en plena efervescència per l’empat, Molet va fer el tercer gol visitant (87′), tan sols 1 minut més tard de la seva anterior diana, que desfermava l’eufòria quadribarrada. Al final resultat de 2-3 i triomf del Sant Andreu, que aconsegueix remuntar un partit en molt poc temps en els últims instants del duel, i serveix per agafar molta moral al conjunt de Jordi Pérez, que suma la segona victòria en els dos partits disputats.

FITXA TÈCNICA

EF Planadeu (2): Alexandra, Marta Tomàs, Maria Rosa, Safae, Maria Stefania, Kaoutar, Judith, Anna Cristina, Rosa Maria, Crsitina Donaire i Marta Garcia.

UE Sant Andreu (3): Laia Garcia, Ester, Itamar, Aroha, Saray, Nuria Cristina, Amanda, Carmen, Adriana Quer i Anna Molet.

Gols: 1-0 Marta Tomàs (12′), 1-1 Quer (15′), 2-1 Kaoutar (55′), 2-2 Molet (86′), 2-3 Molet (87′).

Àrbitre: Sr. Marcos Molina Martínez (del. Barcelona) va amonestar Anna Cristina (43′), Nicole Claire (64′ i 85′), Kaoutar (68′) per les locals i Saray (46′), Carmen (86′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de Preferent (Grup I), disputat a l’estadi Municipal La Planada-Can Deu.

Fotografia: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS