Els gols ja han arribat (2-0)

Després de les dues primeres jornades en les quals la UE Sant Andreu no va poder anotar cap diana, ha estat en el tercer partit de lliga, enfront del CF Pobla de Mafumet, en què els andreuencs han fet dos gols i han aconseguit la primera victòria del campionat (2-0). Els autors de perforar la xarxa rival han estat David López (50′) i Ferran Jutglà (77′). Els homes de Mikel Azparren han fet un bon partit, tant en atac creant un bon nombre d’ocasions, com en defensa mantenint la porteria imbatuda. 

Tot i que encara estem a l’inici de la temporada, començava a preocupar que el Sant Andreu no hagués estat capaç d’anotar un gol en els dos primers duels. Tenint en compte aquesta estadística l’equip ha sortit a la recerca de la diana des de l’instant que l’àrbitre, Juan Manuel Martín Varas, ha xiulat el començament del matx. David López ha disposat d’una clara ocasió, gràcies a una bona assistència d’Elhadji, però amb tot a favor, dins l’àrea rival, ha disparat molt alt (5′).

Josu, de nou un home molt actiu en l’atac quadribarrat, ha lluitat amb la defensa rival una bola a la frontal de la Pobla de Mafumet, se l’ha endut a empentes i rodolons, però ha rematat molt forçat, i el xut ha sortit massa creuat (9′). Els visitants s’han refet, però Segovia ha aparegut amb la primera d’una sèrie de grans intervencions. El porter andreuenc ha enviat a córner un potent xut llunyà d’un contrincant (19′).

David López durant una acció del partit. Judit Andreu – UESA

Poc després el Sant Andreu ha disposat d’una claríssima ocasió que podria haver canviat el partit a favor dels interessos dels andreuencs. Josu ha provocat un penal de Roger. David López ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima, però el porter, José Luis, ha endevinat el cantó de la rematada i ha evitat el gol (22′).

Els quadribarrats no s’han vingut abaix, ni tampoc David López, que ha disposat d’una altra clara oportunitat per marcar. Elhadji ha pentinat una pilotada llarga a l’esquena dels centrals i David López l’ha aprofitat per conduir fins a dins l’àrea, però de nou, José Luis s’ha fet gran sota pals i ha aturat el xut (42′). S’ha arribat al descans amb l’empat a o, tot i que el Sant Andreu, tant per joc desplegat, com per ocasions tingudes, mereixia haver arribat a la mitja part per davant en el marcador.

En la represa tots dos equips han començat a un ritme frenètic. Segovia ha tornat a aparèixer aturant un xut d’Èric (48′). Pocs instants més tard, David López ha xutat de forma magistral una falta a la frontal de l’àrea, que ha estat un autèntic golàs (50′). El Sant Andreu veia com tanta insistència tenia premi. A partir del moment que els quadribarrats estaven per davant en el marcador, la Pobla de Mafumet ha arriscat més en el joc i s’ha apropat a l’àrea andreuenca.

Segovia aturant el xut d’Èric. Judit Andreu – UESA

Segovia ha tornat a salvar l’equip, amb possiblement l’aturada del partit, a un xut des de fora l’àrea d’Adrián (57′). Però a partir d’aquest moment els rols s’han intercanviat i ha estat el Sant Andreu qui s’ha apropat més a l’àrea rival. Josu ha rematat al pal una centrada lateral de David López (63′). El domini andreuenc s’ha accentuat quan Gabri ha vist la segona targeta groga i ha marxat expulsat (71′).

Ferran Jutglà, tot i tenir fitxa del juvenil, ha tornat a participar per tercera vegada consecutiva en un partit amb el primer equip. Quan només feia 10 minuts que havia entrat al camp, substituint Josu, ha aprofitat un error conjunt entre el porter i un defensa rival, per marcar el segon gol de l’equip (77′).

Abans d’acabar el partit els quadribarrats han disposat d’una última ocasió clara. Montejo, que feia pocs instants que havia entrat al camp substituint Alfred, ha desbordat per banda i ha centrat al primer pal. Noguera ha rematat com ha pogut i José Luis ha evitat la tercera diana andreuenca del partit (89′). Al final 2-0 en el marcador i el Sant Andreu ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Quan els gols han arribat, el resultat ha estat positiu, i els tres punts en joc s’han quedat al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA. Imatge destacada: Ferran Jutglà en una acció durant el partit. 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Alfred (Montejo, 89′), Víctor, Guerrero, David López, Josu (Ferran, 64′) i Elhadji (Óscar Muñoz, 68′).

CF Pobla de Mafumet (0): José Luis, Gabri, Hernández, De Nova, Roger, Jesus (Kone, 65′), Pol Prats (Gestí, 65′), Èric, Ivan (Adrián, 56′), Rayco i Brugue.

Gols: 1-0 David López (50′), 2-0 Ferran Jutglà (77′).

Àrbitre: Sr. Juan Manuel Martín Varas (del. Baix Llobregat) ha amonestat Noguera (30′) pels locals i Gabri (53′ i 71′) i De Nova (62′). Gabri ha estat expulsat por doble targeta groga.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

 RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar de Mar 0-1 CF Reus Deportiu B

CF Gavà 2-4 CE Europa

EC Granollers 1-2 RCD Espanyol B

CF Palamós 0-1 FC Santboià

FC Cerdanyola del Vallès 0-5 CE Hospitalet

UE Castelldefels 0-1 FC Ascó

FC Vilafranca 0-1 UE Figueres

UA Horta 0-1 Santfeliuenc FC

FC Terrassa 1-1 AE Prat

CLASSIFICACIÓ (J3)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS