Empat del filial, derrota del Juvenil A

El Sant Andreu Atlètic ha empatat 3-3 contra la UD Parc, en un partit que anava guanyant per 3-0, però que no ha aconseguit assegurar la victòria. Per altra banda, el Juvenil A, en el desplaçament al camp del CF Lleida Esportiu Terraferma, ha perdut per 2-1 i encara ho ha pogut guanyar cap duel en lliga, en les quatre jornades disputades.

Derrota del Juvenil A (2-1)

L’equip entrenat per David Prats encara no coneix el sabor de la victòria en la lliga. En el darrer partit els quadribarrats han perdut per 2-1 al camp del CF Lleida Esportiu Terraferma. En la primera part hi ha hagut un joc trabat, en el qual hi havia una pugna intensa dels dos equips per mantenir la possessió de pilota. Els locals han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Gené (35′). Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

En la represa el Lleida ha sortit amb molta intensitat i Gené ha marcat el segon gol (55′), i el doblet particular en el partit. El duel s’ha posat molt coll amunt pel Juvenil A. Els andreuencs han intentat escurçar distàncies, i Wander ha estat capaç de batre al porter rival (90′), mitjançant un penal. Era el 2-1, però ja no hi ha hagut més temps per poder empatar el partit. El Sant Andreu suma dos empats i dues derrotes en els quatre partits disputats.

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu (2): Pau Bosch; Adrià Martínez, Joel Porté, Sergi Quintillà, Ramón Verdés, David Guifrell, Andreu Torres, Joanet, Bojan Radulovic, Adrià Gené i Toni Vicente. També van jugar Pau Font; Iker Cortés, Joan Carles Solana i Sebastian Serefeuc.

Sant Andreu (1): Edu, Espigol, Alcoba, Molina, Ferrer, Sánchez, Busquets, Wanderjon, Nantez, Naya i Peña. També van jugar Viver, Montero, Escabarrill.

Gols: 1-0 Adrià Gené (35’), 2-0 Adrià Gené (55’), 2-1 Wander (90’).

Àrbitre: Sr. Navarro García (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 del Grup III de Divisió d’Honor disputat al ‘estadi Municipal de Gardeny.

Fotografia: UE Sant Andreu

Empat del Sant Andreu Atlètic (3-3)

L’empat del filial andreuenc és dels que no deixen un bon regust de boca. Els homes de Gerard Lucas han fet una gran primera part, marcant tres gol i posant-se 3-0 en el marcador. Les dianes han estat de Daniel Aznar (28′), David Llobet (33′) i el mateix Aznar (44′), que ha fet un doblet. Guió somiat pel Sant Andreu Atlètic, que ja es veia amb la victòria al sarró.

Però a la segona part hi ha hagut el daltabaix andreuenc. Els visitants, quan només es duia un minut de joc de la represa han aconseguit marcar, a càrrec d’Ander Werckmeister (46′). Aquest gol ha intimidat els quadribarrats i esperonat la UD Parc, que ràpidament ha transformat el segon gol, mitjançant Jaime Villalba (50′), i han vist l’empat a tocar. El Sant Andreu Atlètic resistia els atacs visitants, però en el 87′ no han pogut aturar la diana d’Eduard Vayreda, que posava el 3-3 en el marcador, que ha estat el resultat final. Un empat del filial, que dóna la sensació que més que sumar 1 punt, ha vist com se li escapaven dos.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Johan Otin, Marc Garcia, Sergio Franco, Èric Ruiz, Marc Montejo, Antonio (Borja, 46′), Daniel Aznar, David Llobet i Daniel Pérez (Badre, 62′).

UD Parc (3): Roselló, Valle Romero, Villalba (Guillem, 85′), Ángel García, Prat, Macarulla, Hidalgo (Vayreda, 30′), Yagüez, Addoum (Jonatan, 62′), Ander Werckmeister, Alonso (Mouad, 62′).

Gols: 1-0 Aznar (28′), 2-0 Llobet (33′), 3-0 Aznar (44′), 3-1 Werckmeister (46′), 3-2 Villalba (50′), 3-3 Vayreda (87′).

Àrbitre: Sr. Miguel Ángel Alonso (del. Baix Llobregat) va amonestar Roger Gómez (1′), Johan Otin (35′), Gerard Lucas (47′), Daniel Aznar (65′ i 70′), que va ser expulsat, Marc Montejo (84′) pels locals i Javier Rodríguez (1′), Villalba (31′), Nurindeen (56′ i 56′), que va ser expulsat per doble amonestació, Ángel García (67′), Yagüez (81′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS