Empat del Juvenil A, derrota del filial

El Juvenil A ha empatat 1-1 contra el CD San Francisco. Els homes de David Prats sumen dos empats en els dos duels disputats en el Narcís Sala. Els andreuencs es van avançar amb gol de Peña (12′), però els visitants van igualar el matx ràpidament amb la diana de Pedro (14′). Ja no es va moure més el marcador. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic va perdre 2-0 en el desplaçament al camp de l’EE Guineueta.

Empat del Juvenil A (1-1)

Els homes de David Prats van tornar a empatar en el Narcís Sala, en aquest cas contra el CD San Francisco per 1-1 i encara no han aconseguit la victòria en el que s’ha disputat de lliga. Les coses es van posar de cara des del començament pels andreuencs amb el gol de Peña (12′). Els visitants van reaccionar pocs minuts més tard amb una diana afortunada, a causa que el xut de Pedro va impactar en el pal i posteriorment en el porter andreuenc, Sasot (14′). Abans d’arribar al descans el San Francisco, mitjançant Marcos, va enviar un potent xut al travesser.

En la represa va continuar el matx igualat, sense cap gran dominador del joc, i sense gaires oportunitats de perill. La més clara va ser pels visitants pocs minuts abans que s’acabés el duel. El porter quadribarrat, Sasot, va ser providencial, amb la gran aturada del partit, a un xut de García, que va servir per mantenir l’empat. Amb aquesta intervenció el Juvenil A va retenir el punt que li pertocava per l’empat final.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Sasot, Sergi, Alcoba, Aleix, Muniesa, Montoya, Peña (Cencillo, 81′), Wanderson (Espígol, 78′), Franco, Guillem (Viver, 67′), Adrià (Montero, 58′).

CD San Franscico (1): Marc, Pablo, Alex, Balle, Sintes, García, Valverde (Tomás, 82′), Manresa, Pedro (Pere, 65′), Llabrés (Adri, 80′) i Marcos (Calafell, 65′).

Gols: 1-0 Peña (12′), 1-1 Sasot en pròpia porta (14′).

Àrbitre: Sr. Bruno Montoro Ferreiro. No va amonestar ningú.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-0)

En la tercera jornada ha arribat la primera derrota del filial quadribarrat. Després d’un empat i d’una victòria els homes de Gerard Lucas no van ser capaços d’endur-se quelcom positiu de la visita a la Guineueta.

Els locals des del començament van sortir a la recerca del gol i Marc Anguera va disparar directament al pal. Els primers 20 minuts van ser de domini de l’equip entrenat per Luis Gallego i van tenir diverses ocasions de perill. Però quan els andreuencs començaven a tenir més presència en el joc va arribar el gol local a càrrec de Pepe (38′). Abans d’acabar la primera meitat van haver-hi dues accions més de perill. Ismael va xutar al pal pel filial en una falta (41′) i Pepe va rematar també directament a la fusta (43′).

A la segona part Roger Moreno, pels locals, va veure com li anul·laven un gol per fora de joc (56′). La Guineueta va seguir atacant amb més perill i finalment va arribar el segon gol mitjançant Pepe. El Sant Andreu Atlètic va intentar aconseguir, com a mínim, marcar la diana de l’honor, però no va gosar de cap oportunitat de perill en l’últim tram del partit. Al final derrota quadribarrada que atura la bona dinàmica de resultats dels homes de Gerard Lucas.

FITXA TÈCNICA

EE Guineueta (2): Rubén, Juan Manuel, David (Joel, 87′), Aitor, Manuel, Alfredo (Albert, 82′), Pepe, Marc, Daniel (Ferran, 55′), Óscar  (Marc Fernández, 46′) i Roger (Jordi, 53′).

Sant Andreu Atlètic (0): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Sergio Franco, Xavier (Daniel Pérez, 71′), Ismael, Marc (Adrià, 79′), Daniel Martínez (Badre, 55′), Èric, Daniel Aznar, Antonio (Javier, 71′) i Gabriel (David Llobet, 55′).

Gols: 1-0 Pepe i 2-0 Pepe.

Àrbitre: Sr. Adrià Cortés Aparicio (del. Baix Llobregat) va amonestar Óscar Torres (41′), David Ambrojo (43′), Marc Fernández (78′), Pepe (89′) pels locals i Sergio Franco (8′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Complex Esportiu La Guineueta.

Fotografia: Els capitans del Juvenil A i del CD San Franscico amb els àrbitres instants abans del partit. | CD San Francisco

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS