Junts ens en sortirem (1-2)

Els darrers minuts han tornat a ser fatídics. La UE Sant Andreu ha perdut per 1-2 contra el FC Ascó amb el gol visitant de la victòria en el 87′. Els riberencs s’han avançat en el marcador amb la diana d’Hèctor Garcia (10′). Juanma ha igualat el matx amb una rematada de cap en una falta lateral (35′). Però la mala fortuna en el tram final s’ha tornat a trobar amb els andreuencs. Segovia ha aturat un penal (87′), fent una gran intervenció, però en el córner posterior a la pena màxima, Sergi Moreno ha marcat el gol de la victòria per l’equip entrenat per Santi Castillejo (87′). Ara tocar remar tots junts, tant equip com afició, per capgirar aquesta situació i segur que li donarem la volta.

La cinquena jornada del campionat de lliga ha estat la primera que s’ha disputat entre setmana. El Sant Andreu només ha disposat de dos dies de descans des de l’anterior partit, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque enfront del RCD Espanyol B. L’hora d’inici del duel d’ahir contra l’Ascó ha estat en un horari poc habitual, les 20:15h. Els visitants han començat de forma decidida a la recerca del gol. Dani ha avisat amb un xut llunyà que ha marxat desviat (9′). Però poc després, els homes de Santi Castillejo han aconseguit marcar. Héctor García ha rebut a la frontal de l’àrea una bola pentinada per un company i ha sorprès Segovia amb una vaselina (10′).

El partit s’ha posat coll amunt des de ben aviat pels quadribarrats. El Sant Andreu ha reaccionat ràpidament, però ha vist com li anul·laven, el primer dels tres gols invalidats als quadribarrats durant el matx, en aquest cas a Dani Guerrero per posició de fora de joc en una falta lateral (14′). En la següent aproximació de l’Ascó, Peke ha rematat, des de dins l’àrea, directament al travesser (21′).

Óscar Muñoz ha estat el segon jugador al qual li han anul·lat un gol (23′). De nou, per posició antireglamentària del seu assitent, José Antonio Llamas. El Sant Andreu ha revifat i ho ha provat amb un tir molt llunyà de Ton Alcover (24′) i un centre-xut de Méndez (26′).

Quan els quadribarrats estaven començant a dominar el joc, l’Ascó ha tornat a enviar una pilota al pal. En aquest cas Hèctor Garcia ha engaltat un potent xut des de fora l’àrea que s’ha estavellat al travesser (27′). Minuts més tard, per acabar-ho d’adobar, el Sant Andreu ha vist com li anul·laven el tercer gol. En una centrada a l’àrea, han saltat David López i el porter visitant, Sergio López, aquest no ha estat capaç de blocar la bola, que ha acabat entrant. Però l’àrbitre ha assenyalat falta del jugador andreuenc en l’acció del salt entre els dos futbolistes (28′).

En els darrers 10 minuts de la primera meitat els homes de Mikel Azparren han trepitjat l’accelerador. En una falta lateral, treta per Ton Alcover, Juanma ha rematat de cap de forma inapel·lable i ha marcat el gol de l’empat (36′). Animats per la diana, Ferran ha disposat d’una nova ocasió, però el xut creuat l’ha aturat Sergio López (40′). S’ha arribat amb l’empat 1-1 al descans.

En la represa el Sant Andreu ha estat des de l’inici de la segona meitat el dominador del partit. Óscar Muñoz ha disposat de la millor ocasió andreuenca, després d’endur-se un rebot de la defensa rival, però quan estava encarant el porter visitant, l’ha intentat regatejar, però no ha pogut (55′). Ton Alcover ho ha provat en una falta a la frontal que ha sortit desviada per ben poc (60′). A partir d’aquí el duel no ha tingut gaires ocasions fins als últims minuts.

L’àrbitre, Raúl Calle Martínez, ha xiulat un penal dubtós en el 87′ a favor de l’Ascó. Segovia ha endevinat el costat per on ha disparat Sergi Moreno i ha aturat la pena màxima, amb una gran intervenció, enviant la pilota a córner. Quan semblava que aquest podria ser un punt d’inflexió i que els andreuencs es bolcarien a l’atac en els pocs minuts que quedaven, ha aparegut el fantasma de les dues últimes derrotes. El gol contrincant en els últims instants. Sergi Moreno s’ha refet de l’errada del penal i ha marcat amb una rematada de cap en el córner posterior a la pena màxima (87′).

El gol encaixat ha estat un cop dur pels andreuencs, que no han tingut cap ocasió clara per empatar abans que s’acabés el partit. Segona derrota consecutiva. Però això no ha d’amagar la lluita de l’equip des de l’inici fins al final. Amb els futbolistes, empesos per la força de l’afició, ens en sortirem d’aquesta situació.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Guerrero (Elhadji, 67′), Alcover (Joel, 79′), Víctor, David López, Ferran (Alfred, 74′) i Óscar Muñoz.

FC Ascó (2): Sergio López, Pato, José Ramón, Socías, Dani, Hèctor Garcia, Hèctor Rodríguez, Peke (Garrido, 82′), Artur, Osado (Guiu, 60′) i Cheik (Sergi Moreno, 66′).

Gols: 0-1 Hèctor Garcia (10′), 1-1 Juanma (35′), 1-2 Sergi Moreno (87′).

Àrbitre: Sr. Raúl Calle Martínez ha amonestat Víctor Alonso (87′) pels locals i Pato (29′), Cheik (33′) i Hèctor Rodríguez (59′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CF Gavà 1-0 CE Hospitalet

CF Palamós 0-0 CF Pobla de Mafumet

FC Vilafranca 2-1 Santfeliuenc FC

FC Cerdanyola del Vallès 2-1 UE Figueres

UA Horta 1-3 RCD Espanyol B

UE Castelldefels 0-1 EC Granollers

UE Vilassar de Mar 1-0 FC Santboià

FC Terrassa 3-1 CF Reus Deportiu B

CE Europa 2-4 AE Prat

CLASSIFICACIÓ (J5)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS