Juvenil A i el filial empaten en els debuts a la lliga

El Juvenil A ha empatat 1-1 en el primer duel de lliga enfront del CF Damm. Ha estat un partit igualat en el qual en la primera part hi ha hagut poca activitat, però en la segona s’han vist més ocasions per ambdós equips. Els visitants s’han avançat en el marcador amb un gol de cap de Carlos (60′), però el Sant Andreu ha empatat el duel a càrrec de Carlos Naya (85′). Al final els andreuencs han sumat 1 punt, que han hagut de suar de valent, però que ja és al sac.

Era el debut a la lliga. L’inici de la temporada regular. Els jugadors encara no estan en el millor moment de forma física. Tot i això, els andreuencs han realitzat un bon partit enfront del Damm, un dels rivals forts de la categoria, que l’any passat va quedar 5è a la lliga. El duel ha començat amb el Sant Andreu dominant la pilota, però sense arribar a l’àrea contrària. Manel Busquets ha estat a punt de fer un dels gols de la temporada.

En una falta al centre del camp, ha vist el porter contrari avançat i ha provat el xut. La bola ha impactat en el pal i no ha volgut entrar (17′). L’altra ocasió clara de la primera meitat ha estat pel Damm. Gaku, en un ràpid contracop dels visitants, s’ha plantat dins l’àrea, però ha rematat alt. Amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans.

La represa ha començat amb la mateixa tònica de la primera part, un ritme pausat. Els rivals han assestat el primer cop i Carlos, amb una rematada de cap en una falta lateral, ha avançat el Damm en el marcador (60′). A partir d’aquest moment el partit ha anat augmentant de revolucions i ritme. Tot i l’empenta del Sant Andreu, els visitants han estat a punt de fer el segon gol, si no arriba a fer una grandíssima intervenció el porter andreuenc, Edu Sasot, en un remat de cap d’un contrincant (73′).

El Sant Andreu ha seguit insistint. Alcoba ha avisat en el 76′. El gol de l’empat quadribarrat ha estat de Carlos Naya (85′), que tan sols feia 10 minuts que estava sobre el camp, ja que ha entrat des de la banqueta. Naya ha aprofitat un refús del porter visitant per marcar. En els últims minuts el partit ha embogit, amb clares anades i vingudes dels dos equips, però el marcador no s’ha mogut i s’ha acabat amb l’empat 1-1. Bon punt que han sumat els quadribarrats, que han fet un partit molt seriós, davant d’un dels rivals complicats de la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Sasot, Max (Sergi Martínez, 64′), Alcoba, Niko, Ferrer, Montoya, Busquets (Pol Muniesa, 69′), Montero, Nantez, Adrián (Xavi Cencillo, 88′) i Peña (Carlos Naya, 74′).

CF Damm (1): Álvaro, Grifell, Carlos (Mogente, 85′), Arnau, Llinares, Ferran, Aleix (Patrice, 46′), Ricard (Sofian, 69′), Segura, Miki i Gaku (Xavi, 80′).

Gols: 0-1 Carlos (60′), 1-1 Naya (85′).

Àrbitre: Sr. David Medie Jiménez. Va amonestar Max (40′) i Niko (67′) pels locals i Ferran (70′), Arnau (75′), Llinares (87′) i Mogente (88′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FUNDACIÓN PRIVADA HERMES 2-2 SANT ANDREU ATLÈTIC

El filial andreuenc va estar a punt d’endur-se els 3 punts, enfront d’un rival complicat, com és la Fundación Privada Hermes, amb l’empat 2-2 definitiu. Els quadribarrats es van avançar dos cops en el marcador, però al final el conjunt local va aconseguir empatar en el 89′.

El Sant Andreu Atlètic, al quart d’hora de joc, va anotar el primer gol a càrrec de David Llobet (17′). Just abans del descans, els locals van empatar mitjançant David Castellanos (44′). Una diana psicològica, ja que quedaven pocs instants per arribar a la mitja part amb la victòria momentània dels andreuencs.

A la segona meitat va ser l’equip de Gerard Lucas qui va assestar el primer cop i Badre va tornar a avançar en el marcador al filial quadribarrat (74′). Però es va tornar a repetir la història del primer temps. La Fundación Privada Hermes va ser capaç d’anotar el gol de l’empat quan tan sols faltava 1 minut per arribar als 90′ reglamentaris. Gabriel Santiago va ser l’encarregat de transformar la diana pels locals (89′). Empat 2-2 final, que significa que els andreuencs s’enduen 1 punt en direcció del Narcís Sala. Un resultat positiu, ja que el rival era dels complicats de la categoria, però amb la sensació que la victòria va estar a tocar.

FITXA TÈCNICA

Fundación Privada Hermes (2): Rivera, Marc López (Carlos Mellado, 84′), Vega, Vergés, Manuel Gallego (Joan Obdulia, 75′), David Garcia, David Castellanos (Cristian Fernández, 67′), Gabriel Santiago, Alberto (Ramón Crespo, 67′), Rubén del Barrio i Peramós (Aaron, 67′).

Sant Andreu Atlètic (2): Adrià Escribano, Sergio Franco, Sergi Lobo, Marc Garcia, Marc Cervera, Èric Ruiz, Antonio Valverde (Adria Adarve, 70′), Gabriel Adarve (Daniel Pérez, 70′), Badre Dahbi (Daniel Martínez, 78′), David Llobet (Johan, 89′) i Daniel Aznar.

Gols: 0-1 David Llobet (17′), 1-1 David Castellanos (44′), 1-2 Badre Dahbi (74′), 2-2 Gabriel Santiago (89′).

Àrbitre: Sr. Xavier Calvo Arandes (del. Barcelona). Va amonestar Del Barrio (53′), David Castellanos (58′), Gallego (69′), Vergés (74′), Obdulia (81′) pels locals i Gabriel Adarve (44′), Marc Garcia (57′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de Segona Catalana (Grup II), disputat al Municipal de Montgat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS