La primera AIXAM CUP, tot un èxit

Ahir es va disputar l’AIXAM CUP tant al Narcís Sala com a l’AISS. Aquest torneig de futbol base ha estat organitzat per la UE Sant Andreu, conjuntament amb AIXAM i Autos Conchita, dos patrocinadors del club vinculats amb el món de l’automòbil, i en especial en cotxes per a gent sense el carnet de conduir.

En aquesta competició ha participat el cadet del futbol base andreuenc, formant 4 equips que representaven el Sant Andreu. La resta de clubs eren de la ciutat de Barcelona o dels voltants. El Cadet A quadribarrat s’ha proclamat campió en vèncer a la final al Sants en la tanda de penals (4-3), després d’haver empatat el partit sense gols.

El Cadet A del Sant Andreu posant amb el trofeu de l’AIXAM CUP – UE Sant Andreu

El director general d’AIXAM a Espanya, Óscar Castellano, ha manifestat que ‘des del moment que Autos Conchita ens va plantejar patrocinar la UE Sant Andreu i col·laborar en activitats, com per exemple l’AIXAM CUP, no vam dubtar’. Ha afegit que ‘Sant Andreu és una zona d’influència important de Barcelona i que el feedback que estem rebent en el torneig és molt bo’. Aquesta competició els serveix per assolir els seus objectius, ‘ja que donem a conèixer els nostres productes entre la gent jove’.

Per la seva banda, el director d’Autos Conchita, Sergio López, ha remarcat que les conseqüències de la relació entre el club quadribarrat i l’empresa estan sent molt bones. ‘Promocionem el nostre producte (en activitats com les d’avui), ideal per la gent jove, sobretot de quinze anys, entre el planter del Sant Andreu’, ha dit. Pel que fa a l’acord de patrocini entre ambdues entitats  ha explicat que buscaven patrocinar organitzacions que estiguessin molt vinculades amb el poble.

Pel que fa al futur, per Castellano la intenció és seguir col·laborant amb el Sant Andreu. De fet l’AIXAM CUP és l’inici d’una sèrie d’activitats, sobretot emmarcades dins del món de l’esport, que l’empresa automobilística farà en altres ciutats espanyoles, com per exemple Madrid i Màlaga. Per tant la relació entre aquesta empresa, i també d’Autos Conchita, i el club, pel vice-president Xavi Casas, ‘són benvingudes a patrocinar aquest torneig’ i ha mostrat la seva satisfacció envers aquesta simbiosi entre les tres entitats.

Director Autos Conchita, Sergio López, el Director General a Espanya d’AIXAM, Óscar Castellano, i el directiu del club, Xavi Casas – UE Sant Andreu
Director Autos Conchita, Sergio López, el directiu de la UE Sant Andreu, Xavi Casas, i el Director General a Espanya d’AIXAM, Óscar Castellano – UE Sant Andreu

Fotografies: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS