Objectiu, continuar creixent

El Sant Andreu visita aquest diumenge el Castelldefels (12:00h). Després de la victòria per la mínima de la setmana passada a Granollers, l’equip de Mikel Azparren es marca com a objectiu continuar creixent i obtenir tres punts més abans de tornar a jugar al Narcís Sala dissabte vinent.

La victòria a Granollers va permetre trencar la mala dinàmica i guanyar confiança. Ara, el Sant Andreu vol créixer com equip. Amb victòries, entrenaments i el pas de la competició l’equip de Mikel Azparren aspira a escalar posicions a la classificació i entrar en una bona dinàmica de joc i resultats que situï el Sant Andreu en la disputa de les primeres places.

Les baixes i les lesions, juntament amb la falta d’engranatge i el desgast de jugar tres partits en set dies, han condicionat l’inici de la competició. Malgrat les tres derrotes a l’últim minut que han encaixat els quadribarrats, el Sant Andreu ha ofert bones prestacions i ha demostrat capacitat per guanyar a qualsevol rival.

El Castelldefels va començar la lliga amb una victòria i un empat, però ha encadenat quatre derrotes consecutives. A aquesta dinàmica negativa se li suma el fet que els del Baix Llobregat encara no han pogut aconseguir sumar cap victòria al seu estadi. Tot i això, s’albira un rival incòmode i que necessita els tres punts per guanyar tranquil·litat.

Com la temporada passada, és previst que poca afició andreuenca entri a Els Canyars, atès que el Castelldefels no ha volgut pactar el preu de les entrades. No obstant això, podria haver-hi animació des de fora l’estadi.

Precedents

La temporada passada els dos duels entre ambdos equips van saldar-se amb dues victòries andreuenques: 1-0 al Narcís Sala i 0-2 a Els Canyars. El balanç global d’enfrontaments entre els dos equips a l’estadi castelldefelenc és de quatre victòries quadribarrades i d’una groga.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Dani Guerrero, Josu, Luismi ni Kuku per lesió. A més, Alberto García és dubte. Per la seva banda, el Castelldefels no podrà comptar amb Dani Ortiz ni Jaume per lesió.

UE CASTELLDEFELS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 24 de setembre, a les 12:00h
Estadi: Els Canyars
Arbitratge: Vicent Alexand Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), assistit per Mariona Peralta Geis (Vallès Occidental) i Bernat Mas López (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018

Ferran Jutglà, traspassat al València CF

Premsa14 de febrer de 2018