Objectiu, continuar creixent

El Sant Andreu visita aquest diumenge el Castelldefels (12:00h). Després de la victòria per la mínima de la setmana passada a Granollers, l’equip de Mikel Azparren es marca com a objectiu continuar creixent i obtenir tres punts més abans de tornar a jugar al Narcís Sala dissabte vinent.

La victòria a Granollers va permetre trencar la mala dinàmica i guanyar confiança. Ara, el Sant Andreu vol créixer com equip. Amb victòries, entrenaments i el pas de la competició l’equip de Mikel Azparren aspira a escalar posicions a la classificació i entrar en una bona dinàmica de joc i resultats que situï el Sant Andreu en la disputa de les primeres places.

Les baixes i les lesions, juntament amb la falta d’engranatge i el desgast de jugar tres partits en set dies, han condicionat l’inici de la competició. Malgrat les tres derrotes a l’últim minut que han encaixat els quadribarrats, el Sant Andreu ha ofert bones prestacions i ha demostrat capacitat per guanyar a qualsevol rival.

El Castelldefels va començar la lliga amb una victòria i un empat, però ha encadenat quatre derrotes consecutives. A aquesta dinàmica negativa se li suma el fet que els del Baix Llobregat encara no han pogut aconseguir sumar cap victòria al seu estadi. Tot i això, s’albira un rival incòmode i que necessita els tres punts per guanyar tranquil·litat.

Com la temporada passada, és previst que poca afició andreuenca entri a Els Canyars, atès que el Castelldefels no ha volgut pactar el preu de les entrades. No obstant això, podria haver-hi animació des de fora l’estadi.

Precedents

La temporada passada els dos duels entre ambdos equips van saldar-se amb dues victòries andreuenques: 1-0 al Narcís Sala i 0-2 a Els Canyars. El balanç global d’enfrontaments entre els dos equips a l’estadi castelldefelenc és de quatre victòries quadribarrades i d’una groga.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Dani Guerrero, Josu, Luismi ni Kuku per lesió. A més, Alberto García és dubte. Per la seva banda, el Castelldefels no podrà comptar amb Dani Ortiz ni Jaume per lesió.

UE CASTELLDEFELS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 24 de setembre, a les 12:00h
Estadi: Els Canyars
Arbitratge: Vicent Alexand Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), assistit per Mariona Peralta Geis (Vallès Occidental) i Bernat Mas López (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS