Oportunitat per reivindicar-se

Tal com ha dit l’entrenador del Sant Andreu, Mikel Azparren, l’equip vol guanyar el partit de demà enfront de l’EC Granollers (18:00h) al Municipal de Granollers per reivindicar-se dels últims mals resultats obtinguts. La millora progressiva de l’equip no s’està reflectint en els marcadors dels duels disputats. Les tres derrotes del conjunt andreuenc a la lliga han arribat amb el gol decisiu del rival a partir del 87′. Demà és una nova ocasió per remuntar el vol.

El matx enfront del Granollers serà el tercer disputat en 7 dies pels andreuencs. Una setmana repleta de futbol, amb poc temps per recuperar-se entre partit i partit, i que els resultats han estat derrotes contra el RCD Espanyol B (3-2) i el FC Ascó (1-2). Una mala dinàmica que l’equip quadribarrat vol canviar com més aviat millor. Tal com ha dit l’entrenador, Mikel Azparren, en l’encontre de demà es volen reivindicar i endur-se els tres punts cap al Narcís Sala.

Enfront hi haurà l’EC Granollers, un rival complicat, que encara la tercera temporada consecutiva a Tercera Divisió. El conjunt entrenat per Alberto Cámara arriba al duel havent guanyat en l’anterior jornada per 0-1 a la UE Castelldefels. Això sí, encara no han tastat el sabor de la victòria com a locals (un empat i una derrota). En l’apartat de la classificació els granollerins sumen set punts a la lliga, tres unitats més que el Sant Andreu.

Tot i que va ser un amistós de pretemporada, tots dos equips es van enfrontar aproximadament fa una mica més d’1 mes al Municipal de Granollers. El resultat va ser d’empat a 0. Demà el Sant Andreu espera obtenir una millor recompensa i oferir la segona victòria de la temporada a l’afició. Per assolir-la caldrà que els jugadors andreuencs es recuperin bé físicament de la suma de minuts jugats en tan pocs dies. Un triomf donaria confiança l’equip per remuntar el vol i deixar endarrere la petita mala ratxa de resultats.

Precedents

En els enfrontaments entre ambdós equips durant la temporada passada es van imposar els conjunts locals. 2-1 a favor del Sant Andreu al Narcís Sala i 3-2 pel Granollers al Municipal de Granollers. Fa dues campanyes van empatar 2-2 al camp quadribarrat i els andreuencs es van imposar per 1-3 al camp granollerí. Per tant el balanç global és de dos victòries del Sant Andreu, un empat i un triomf del Granollers.

Baixes

Pel partit de demà són baixa per lesió Kuku, Luismi i Alberto. Josu és dubte.

EC GRANOLLERS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 6 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 17de setembre, a les 18:00h
Estadi: Municipal de Granollers.
Arbitratge: José Emilio Sánchez Aparicio (del. Baix Llobregat), assistit per Alexandre Justo Miró (Baix Llobregat) i Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: L’equip celebra un gol. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS