Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic van empatar en el debut a la lliga la jornada anterior. Això sí, amb sensacions posts partits diferents. Mentre que l’equip de David Prats va donar per bo el punt, el conjunt de Gerard Lucas va veure com li empataven en el 89′. Els juvenils aquest cap de setmana es desplaçaran fins a terres aragoneses per jugar enfront de l’Estadio Miralbueno El Olivar dissabte a les 16:30h. Per altra banda, el filial jugarà el seu primer partit al Narcís Sala diumenge a les 18:00h contra el CE Canyelles.

ESTADIO MIRALBUENO EL OLIVAR – JUVENIL A

Després de l’empat en un partit complicat la jornada anterior contra el CF Damm, que és un dels candidats a estar en la zona alta de la lliga, el Juvenil A s’enfronta a un equip recentment ascendit a la Divisió d’Honor. L’Estadio Miralbueno El Olivar, en l’estrena en el campionat domèstic el cap de setmana passat, va perdre per 3-0 enfront del RCD Espanyol.

Aquest duel serà el primer que els homes de David Prats disputaran a domicili. Després d’haver fet una bona pretemporada i del bon joc desplegat en l’anterior jornada l’equip arriba amb bones sensacions per afrontar el partit d’aquest dissabte.

SANT ANDREU ATLÈTIC – CE CANYELLES

El filial andreuenc també va empatar en la primera jornada, contra la Fundación Privada Hermes, però amb un regust diferent de l’empat del juvenil. Els homes de Gerard Lucas es van avançar dos cops en el marcador, però els rivals van igualar el matx en el 89′. Aquest diumenge disputaran el primer partit com a local en el Narcís Sala i el rival serà el CE Canyelles.

El rival d’aquesta jornada del Sant Andreu Atlètic l’any passat ja va militar a Segona Catalana Grup II. Va quedar classificat a mitja taula, en la posició número 10. En el debut a la lliga d’aquesta campanya el Canyelles va perdre per 0-1 contra el CE Escola Futbol Mataró. El duel d’aquest diumenge servirà els andreuencs per seguir provant-se amb equips que la temporada passada militaven en categories superiors a la seva i adaptar-se a la nova divisió.

 

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS