Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A aspira aquest dissabte (17:00h) a sumar la primera victòria de la temporada al Narcís Sala. L’equip de David Prats vol refer-se de la desfeta de la setmana passada a Saragossa. Per la seva banda, el Sant Andreu Atlètic visita la Guineueta diumenge al migdia (12:00h) amb la intenció d’enllaçar la segona victòria.

Juvenil A – CD San Francisco

Els andreuencs han començat la temporada apuntant bones maneres, però la derrota injusta de la setmana passada no ha pogut certificar un bon començament a la Divisió d’Honor després d’aconseguir un meritori empat en la primera jornada contra el Damm. Els de David Prats reben un rival directe al Narcís Sala, el San Francisco.

El Juvenil A ha oblidat ràpidament la derrota i ara se centra a treure els tres primers punts a l’estadi quadribarrat i en sumar la primera victòria de la temporada després de dos bons partits sense premi. El San Francisco és l’últim classificat després d’haver perdut les primeres dues jornades.

EE Guineueta FC – Sant Andreu Atlètic

El filial andreuenc visita l’Escola Esportiva Guineueta diumenge al migdia. Després d’un bon empat en el primer desplaçament i d’una victòria còmoda al Narcís Sala, l’equip de Gerard Lucas vol mirar amunt i encadenar el segon triomf consecutiu.

La Guineueta ha sumat només un punt les dues primeres jornades, mentre que el Sant Andreu Atlètic és a la zona mitjana amb quatre. La pólvora quadribarrada ha de ser una garantia per a sumar els tres punts a domicili.

Fotografia: Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS