Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A aspira aquest dissabte (17:00h) a sumar la primera victòria de la temporada al Narcís Sala. L’equip de David Prats vol refer-se de la desfeta de la setmana passada a Saragossa. Per la seva banda, el Sant Andreu Atlètic visita la Guineueta diumenge al migdia (12:00h) amb la intenció d’enllaçar la segona victòria.

Juvenil A – CD San Francisco

Els andreuencs han començat la temporada apuntant bones maneres, però la derrota injusta de la setmana passada no ha pogut certificar un bon començament a la Divisió d’Honor després d’aconseguir un meritori empat en la primera jornada contra el Damm. Els de David Prats reben un rival directe al Narcís Sala, el San Francisco.

El Juvenil A ha oblidat ràpidament la derrota i ara se centra a treure els tres primers punts a l’estadi quadribarrat i en sumar la primera victòria de la temporada després de dos bons partits sense premi. El San Francisco és l’últim classificat després d’haver perdut les primeres dues jornades.

EE Guineueta FC – Sant Andreu Atlètic

El filial andreuenc visita l’Escola Esportiva Guineueta diumenge al migdia. Després d’un bon empat en el primer desplaçament i d’una victòria còmoda al Narcís Sala, l’equip de Gerard Lucas vol mirar amunt i encadenar el segon triomf consecutiu.

La Guineueta ha sumat només un punt les dues primeres jornades, mentre que el Sant Andreu Atlètic és a la zona mitjana amb quatre. La pólvora quadribarrada ha de ser una garantia per a sumar els tres punts a domicili.

Fotografia: Daniel Marzo

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018