Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A encara no ha guanyat a la lliga. Demà té l’oportunitat de fer-ho contra el CF Lleida al Municipal Gardeny-Lleida (18:00h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic vol refer-se de la derrota en l’últim partit i mantenir el fet que jugar com a locals significa un triomf pels quadribarrats. Els homes de Gerard Lucas juguen diumenge enfront d’UD Parc al Narcís Sala (18:00h). 

CF Lleida – Juvenil A

Els jugadors entrenats per David Prats en els tres primers partits de lliga han mostrat un bon joc, tot i que no han estat capaços d’endur-se una victòria. Pel partit de demà contra el CF Lleida serà clau que el resultat acompanyi favorablement el bon nivell de l’equip, i sobretot que es puguin reafirmar les bones sensacions.

El rival arriba al matx en hores baixes. Ha perdut tots tres partits disputats fins ara i és cuer de la classificació. Això no vol dir que serà un contrincant senzill. El Juvenil A, en l’anterior jornada, es van enfrontar al CD San Francisco, que en aquell moment eren els últims classificats, i els balears van esgarrapar un empat al Narcís Sala.

Sant Andreu Atlètic – UD Parc

El filial quadribarrat ha començat bé la lliga, amb una victòria, un empat i una derrota. La desfeta va ser la passada jornada contra l’EE Guineueta FC. El triomf va succeir al Narcís Sala contra el CE Canyelles, per tant, els homes dirigits per Gerard Lucas volen seguir comptant per victòries els duels disputats a l’estadi andreuenc.

La UD Parc té el mateix registre que els quadribarrats en el que es porta de lliga, és a dir, un triomf, un empat i una derrota. En la darrera jornada va empatar 0-0 contra el CE Escola de Futbol Mataró. El partit de diumenge serà un nou test per provar el filial en aquesta nova categoria, la Segona Catalana, després de l’ascens assolit la temporada passada.

Fotografia: Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS