Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A vol aconseguir aquest dissabte (17:00h) al Narcís Sala la primera victòria a la lliga, que s’ha resistit durant les primeres quatre jornades, contra el Real Zaragoza. En els dos anteriors cops que els homes de David Prats han jugat com a locals han obtingut dos empats. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic vol refer-se de l’empat (3-3) de la setmana passada, quan tenia un avantatge de 3-0 sobre la UD Parc. El diumenge a les 12:00h visitarà el camp del CF Sant Andreu de la Barca, el cuer de la lliga. 

Juvenil A – Real Zaragoza

L’equip entrenat per David Prats afronta aquest partit com un punt d’inflexió en la seva dinàmica de resultats. Després dels dos empats aconseguits anteriorment al Narcís Sala i les dues derrotes per la mínima com a visitants, els andreuencs volen aconseguir el primer triomf a la lliga. Una victòria que serviria per pujar la moral i veure reafirmat que la competitivitat i el bon joc de l’equip es tradueixen en duels guanyats.

El contrincant serà el Real Zaragoza, un rival d’entitat a la categoria. Els aragonesos no han començat bé la lliga, amb dues derrotes i un empat en les tres primeres jornades. Però en l’últim partit van aconseguir una victòria de mèrit enfront del RCD Espanyol, que fins aquell moment ho havia guanyat tot. Serà un duel difícil, però que els quadribarrats volen guanyar i donar la primera alegria a l’afició.

CF Sant Andreu de la Barca – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat no ha aconseguit guanyar com a visitant en aquest inici del campionat. L’única victòria en lliga ha estat al Narcís Sala enfront del CE Canyelles (3-1). El partit del diumenge és una bona oportunitat per endur-se els tres punts cap a Sant Andreu de Palomar, ja que els homes de Gerard Lucas s’enfronten al cuer de la categoria, el CF Sant Andreu de la Barca, que ha perdut tots quatre duels disputats.

El Sant Andreu Atlètic ha patit un petit sotrac després de la derrota al camp de l’EE Guineueta FC (2-0) i de l’empat en l’última jornada contra la UD Parc, desaprofitant un marcador de 3-0 a favor, i acabant el duel 3-3. El filial vol retrobar-se amb les bones sensacions de les dues primeres jornades de lliga i no despenjar-se així de la part mitjana alta de la classificació.

Fotografia: Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS