Prèvia: Sant Andreu – FC Sant Pere Pescador

El Sant Andreu rep aquest diumenge el FC Sant Pere Pescador al Narcís Sala (18.00h). Les andreuenques cercaran la primera posició de Preferent amb una tercera victòria consecutiva, a l’espera dels altres resultats de la jornada.

Dues victòries en dues jornades és el balanç del Sant Andreu en una bona arrencada d’una nova temporada a Preferent. L’equip de Jordi Pérez espera aconseguir demà al Narcís Sala la tercera victòria i el lideratge de la categoria, en funció dels resultats de la resta de la jornada. Ara mateix, hi ha un triple empat entre les andreuenques, el Sant Gabriel i l’Estartit.

El rival de demà és el Sant Pere Pescador, un equip que acostuma a lluitar per les primeres posicions. En la primera jornada els empordanesos van guanyar a domicili i la setmana passada van empatar sense gols al seu estadi.

UE SANT ANDREU – FC SANT PERE PESCADOR

Competició: Jornada 3 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 1 d’octubre, a les 18.00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Florencia Muñoz di Giovambattista (del. Barcelona), assistida per Axel Villarroya Paterna (Barcelona) i Adriano Gallego Ortega (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS