Superioritat sense gols (0-0)

El Sant Andreu no ha pogut superar l’Horta al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren ha estat superior, sobretot en una primera part en la qual ha tingut fins a tres bones oportunitats. La solidesa defensiva dels visitants ha impedit que els andreuencs sumessin els tres punts.

L’himne de ‘Els Segadors‘ obria un partit amb un ambient especial, poques hores abans del referèndum convocat pel govern. El gol nord ha enlairat les senyeres i ha cantat ‘Votarem’ i ‘Independència’ al minut disset de cada meitat. El Sant Andreu, però, no ha pogut arrodonir-ho amb una victòria.

Els quadribarrats han mostrat les seves intencions sols començar el partit. Pressió alta i aproximacions constants a l’àrea, cercant la primera ocasió del partit. L’ha tinguda Juanan, molt actiu, però el seu xut amb la dreta li ha sortit alt (5’). L’Horta s’ha acomodat a la gespa del Narcís Sala amb el pas dels minuts i amb xuts alts i des de la distància de Gerard Nolla i de Makaay.

Alberto García ha debutat avui amb la quadribarrada per segona vegada.

L’equip de Mikel Azparren ha reprès el pols de partit i ha posat setge a la porteria hortenca. Juanan ha gaudit d’una altra bona oportunitat, però ha creuat massa el xut (33’). Elhadji, en una jugada plena de potència, ha tingut l’ocasió més clara de la primera part, però la seva rematada picada ha topat amb el pal (44’).

A la represa, novament Elhadji ha pogut rematar una bona centrada de David López, però ha sortit alta (53’). L’Horta s’ha defensat i ha esperat un contracop, mentre que el Sant Andreu ha treballat per a crear jugades clares de gol. El cronòmetre corria i la defensa visitant s’imposava a l’atac local. El Sant Andreu ha generat sensació de perill a pilota aturada, però en alguns moments s’ha desesperat amb la lentitud que imposava el joc dels visitants.

S’ha consumat l’empat sense gols, un resultat que deixa un mal sabor de boca al Sant Andreu i que l’equip d’Azparren tractarà d’esmenar la setmana vinent a Palamós amb el suport, novament, de l’afició quadribarrada.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez (Óscar Muñoz, 80′), Alcover, Víctor (Joel, 71’), Juanan, Alberto (Planas, 63’), David López i Elhadji.

UA Horta (0): Andrés, Castillo, Javi Morales, Makaay (Jota, 55′), Arranz, Guillem, Gerard Nolla (Javi Fernández, 55′), Maldonado (Coro, 77′), Santolalla, Salva i Adri Lledó.

Àrbitre: Sr. Montoro Ferreiro (del. Barcelona), ha amonestat Víctor (47′) i Alcover (84′) pels locals i Santolalla (18′) i Salva (75′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 2-1 FC Vilafranca
FC Santfeliuenc 1-1 Terrassa FC
UE Figueres 1-2 CE Europa
EC Granollers 1-2 Palamós CF
RCD Espanyol ‘B’ 4-0 UE Vilassar de Mar
CF Pobla de Mafumet 0-0 Cerdanyola del Vallès FC
FC Santboià 3-0 CF Gavà
CE L’Hospitalet 1-1 UE Castelldefels
CF Reus Deportiu ‘B’ 1-1 AE Prat

CLASSIFICACIÓ (J8)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS