Un altre cop un final cruel (3-2)

La mala fortuna en els últims instants del partit s’ha tornat a trobar amb la UE Sant Andreu. Després de sumar la jornada anterior la primera victòria del campionat, enfront del CF Pobla de Mafumet, els quadribarrats han perdut al camp del RCD Espanyol B (3-2). Els blanc-i-blaus s’han avançat dos cops en el marcador amb gols de Puado (52′) i Pedrosa (65′), però els homes de Mikel Azparren han igualat el duel amb les dianes de David López (58′) i Elhadji (69′). Quan el matx estava a punt d’acabar, als andreuencs se li han tornat a escapar dos punts, en aquest cas amb un gol de Joselu (89′). De nou un gerro d’aigua freda als últims segons. 

El partit ha començat a les 12:00h del migdia. Un horari el qual la calor ha fet acte de presència durant tot el duel. Els primers compassos del matx han estat igualats, amb els dos equips sense prodigar-se gaire per l’àrea rival. El Sant Andreu ho ha intentat mitjançant sobretot Elhadji, mentre que l’Espanyol tenia més la possessió de pilota, tot i que no arribava a tenir ocasions clares.

Abans d’arribar a la mitja hora de joc Lluís ha estat a punt de provocar-se un gol en pròpia per l’Espanyol (27′) que ha acabat en córner. En el servei de cantonada Elhadji ha finalitzat amb una rematada de cap una jugada d’estratègia, però el tir l’ha blocat Edu Firas (27′). Aquestes accions han fet reaccionar els blanc-i-blaus i Víctor, en un xut des de fora l’àrea, ha obligat Segovia a fer una gran intervenció (29′). Pocs instants més tard, el filial periquito ho ha tornat a provar des de la llarga distància, mitjançant Pedrosa, que el porter quadribarrat ha tornat a aturar (32′). Enmig de les dues ocasions de l’equip de David Gallego, Dani Guerrero ha disparat amb una volea una falta centrada a l’àrea, que Edu Firas ha blocat (31′).

L’Espanyol ha anat augmentant la presència en el camp del Sant Andreu en la recta final de la primera meitat. En una internada per banda Pipa ha fet un centre-xut que Segovia ha desviat a córner (37′). Poc després Méndez ha estat providencial, anticipant-se a un jugador de l’Espanyol que estava sol dins l’àrea amb una posició franca per rematar, per refusar la pilota (39′). S’ha arribat al descans amb el 0-0 en el marcador.

Des del començament de la segona part el partit ha estat radicalment diferent que el del primer temps, amb moltes ocasions de perill per ambdós equips, que algunes s’han transformat en gols. La primera oportunitat en la represa ha estat d’Elhadji amb una rematada de cap al travesser (49′). L’Espanyol no ha tardat en contra colpejar i ja no han perdonat. Puado ha fet el primer golàs del partit. Ha controlat dins l’àrea una centrada lateral, i sense que la pilota toqués el terra, ha rematat amb una gran definició de volea que ha perforat la xarxa quadribarrada (52′).

El duel era un continu atac i contraatac dels dos equips. Ràpidament el Sant Andreu ha reaccionat i David López ha signat l’altre golàs del matx amb una centrada que s’ha enverinat i ha acabat entrant per l’escaire (58′). L’alegria no ha durat massa pels andreuencs perquè Pedrosa ha tornat a avançar l’Espanyol en el marcador, aprofitant una passada a l’esquena de la defensa quadribarrada, i definint pel pal curt (65′). Els homes de Mikel Azparren no s’han vingut avall i Elhadji ha aprofitat una bola morta dins l’àrea local per marcar i empatar el partit momentàniament (69′). D’aquesta forma el davanter quadribarrat ja s’ha estrenat en matèria golejadora a la lliga.

Els últims minuts, seguint amb la tònica de la segona part, han estat frenètics. No hi havia un clar dominador. L’Espanyol ha avisat primer amb un xut de Bermejo que ha refusat Segovia (76′) i segon amb un tir de Doncel que ha sortit fregant el pal (78′). El Sant Andreu l’ha tinguda en les botes de Ferran, que ha entrat en la segona meitat substituint Josu, que no ha estat capaç de rematar una centrada lateral de David López (76′).

Quan ja quedava molt poc pel final el Sant Andreu ha tornat a encaixar una diana decisiva, com ja va passar en el camp del Santfeliuenc FC. En aquest cas Joselu ha rematat de cap una falta llunyana que ha acabat en gol (89′) i que posava el 3-2 en el marcador. En el temps afegit els quadribarrats ho han intentat més amb el cor que amb el cap, però no han disposat de cap ocasió. Al final derrota per la mínima, en un altre desenllaç cruel, que embruta el gran treball i rendiment que havia fet l’equip durant tot l’enfrontament. El pròxim partit serà contra el FC Ascó, dimecres que ve a les 20:15h al Narcís Sala, ja que és jornada intersetmanal.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol B (3): Edu Firas, Pipa, Iago, Lluís, Royo, Pol Lozano, Víctor (Doncel, 59′), Àlex López, Max (Bermejo, 46′), Puado i Pedrosa (Joselu, 74′).

 UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Noguera (Joel, 78′), Juanma, Méndez, Guerrero, Víctor, Alfred (Ton Alcover, 66′), David López, Josu (Ferran, 66′) i Elhadji.

Gols: 1-0 Puado (52′), 1-1 David López (58′), 2-1 Pedrosa (65′), 2-2 Elhadji (69′), 3-2 Joselu (89′).

Àrbitre: Sr. Carlos Rodríguez Enrique ha amonestat Àlex López (15′), Iago (26′) pels locals i Juanma (18′), Llamas (24′), David López (33′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CE Europa 1-0 UE Castelldefels

CE L’Hospitalet 2-0 FC Terrassa

Reus Deportiu B 3-0 FC Cerdanyola del Vallès

Santfeliuenc FC 3-1 Palamós CF

AE Prat 1-2 CF Gavà

UE Figueres 3-0 UE Vilassar de Mar

FC Santboià 1-3 FC Vilafranca

FC Ascó 2-0 EC Granollers

CF Pobla de Mafumet 1-0 UA Horta

CLASSIFICACIÓ (J4)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS