Victòria convincent del Sant Andreu (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat amb comoditat a Castelldefels completant un gran partit, la segona victòria a domicili. Juanan ha trencat la igualtat inicial a la primera meitat, i a la segona dos grans gols d’Alfred Planas i David López han decantat l’encontre pels andreuencs. 

Els quadribarrats afrontaven el segon desplaçament consecutiu i l’han resolt amb èxit. El partit ha començat igualat, amb algunes arribades del Castelldefels a l’àrea de Segovia i picant córners. També ha tingut un xut franc David López, però aquest cop, amb la dreta, li ha sortit alt. La defensa del Sant Andreu no ha concedit cap ocasió –de fet, durant tot el duel– i a poc a poc l’equip de Mikel Azparren s’ha apoderat de la pilota a partir d’una pressió intensa a tres quarts.

L’afició i la plantilla andreuenca han reivindicat un futbol a preus populars.

El Sant Andreu s’ha apoderat del domini del partit i s’ha avançat amb una gran jugada de Ferran, que ha rebut l’esfèrica a la frontal, ha fintat i ha filtrat una magnífica passada que Juanan, en l’u contra l’u, ha transformat en el primer gol (19′). El Castelldefels no ha entomat bé el cop i no s’ha pogut acostar més a l’àrea andreuenca abans del descans.

A la represa, l’equip groc ha intentat crear perill en els primers minuts. No obstant això, el Sant Andreu ha controlat en tot moment el tempo del partit. Els canvis d’Azparren han refrescat l’equip i han tingut efecte. Al contracop, Elhadji ha tingut la primera oportunitat amb un xut potent que ha rebutjat Manu (62′), i a la jugada següent Alfred Planas ha desbordat la defensa local pel centre de l’atac i engaltat un xut imparable a l’escaire (63′).

David López ha culminat una excel·lent jugada col·lectiva.

Un gol preciós que ha posat els tres punts coll avall pels andreuencs. A la recta final, David López ha creuat massa un xut (83′) i després ha arrodonit el bon partit del Sant Andreu amb una altra gran diana al primer toc: David ha tocat per Óscar, aquest ha tornat la passada i David ha afusellat la porteria amb un toc suau (86′). Abans del xiulet final, Segovia s’ha estirat per rebutjar un bon llançament de falta de Kevin i mantenir la porteria a zero.

La victòria permet que el Sant Andreu escali posicions, reforça el creixement i la moral de l’equip i permet encarar el pròxim partit al Narcís Sala amb plenes garanties. Dissabte vinent, a les vuit del vespre, l’Horta visita l’estadi andreuenc.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels: Manu, Juanito, Castillo, Coch (Kevin, 67′), Kilian, Alegre, Bermúdez, Gibert, Pedro (Pacheco, 59′), Lasso i Uroz (Triguero, 59′).

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Alcover, Alonso, Juanan (Joel, 75′), Ferran (Planas, 55′), David López i Elhadji (Óscar Muñoz, 77′).

Gols: 0-1 Juanan (19′), 0-2 Planas (63′), 0-3 David López (85′).

Àrbitre: Sr. Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), ha amonestat Castillo (50′) pels locals i Noguera (11′), Ferran (47′), Segovia (60′) i Méndez (71′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Els Canyars.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar de Mar 0-2 CF Pobla de Mafumet
UA Horta 3-2 EC Granollers
FC Vilafranca 0-3 RCD Espanyol ‘B’
AE Prat 0-1 CE L’Hospitalet
Cerdanyola del Vallès FC 1-0 FC Santfeliuenc
CF Gavà 0-4 UE Figueres
Terrassa FC 1-1 FC Santboià
Palamós CF 1-3 FC Ascó
CE Europa 0-1 CF Reus Deportiu ‘B’

CLASSIFICACIÓ (J7)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS