Victòria del filial, derrota del Juvenil A

El Sant Andreu Atlètic va debutar ahir al Narcís Sala amb una victòria treballada davant el Canyelles (3-1). Dani Aznar i Badre van avançar els andreuencs, Silvestre va escurçar la diferència i Dani Martínez va sentenciar. Per contra, el Juvenil A va caure derrotat al camp d’El Olivar per la mínima (1-0).

Estrena local amb victòria del filial (3-1)

El filial andreuenc va fer valer l’empat aconseguit la setmana passada i va sumar la primera victòria de la temporada al Narcís Sala. Un triomf treballat i que no va ser clar fins els últims minuts de partit. L’equip de Gerard Lucas va avançar-se gràcies a un gol de Dani Aznar just abans del descans, i semblava que Badre sentenciava l’encontre a la represa.

No obstant això, el Canyelles va reaccionar i va escurçar la distància amb una diana de Silvestre. Restaven vint-i-tres minuts per davant i el Sant Andreu Atlètic va defensar bé la seva porteria. A tres minuts pel xiulet final, Dani Martínez va acabar amb totes les opcions del conjunt visitant.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu Atlètic: Escribano, Franco, Lobo, Garcia, Cervera, Ruiz, Valverde (Adarve, 70′), Montejo (Sánchez, 70′), Badre, Llobet (Pérez, 79′) i Aznar (Martínez, 70′).

CE Canyelles: Porqueras, Moreno, Hernández, Fernández, Chavero, Gómez, Díaz, Silvestre, Rubiales, Cárdenas i Mila (Fortuny, 79′).

Gols: 1-0 Aznar (44′), 2-0 Badre (48′), 2-1 Silvestre (67′), 3-1 Martínez (87′).

Àrbitre: Sr. Espallargas Casellas (del. Barcelona), va amonestar Llobet (72′), Escribano (82′) i Pérez (88′) pels locals i Cárdenas (38′), Moreno (69′), Díaz (76′), Fernández (85′) i Gómez (89′) pels visitants. Va expulsar el local Cervera (65′) amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Narcís Sala.

Derrota del Juvenil A (1-0)

L’equip de David Prats va perdre per la mínima en el seu primer desplaçament de la temporada. Malgrat el bon partit del Juvenil A, els andreuencs no van ser capaços de perforar la porteria contrària. La primera part va acabar amb un empat sense gols i amb els dos equips intentaven sorprendre amb el joc aeri.

A la represa, El Olivar va obrir la llauna amb un xut de Mario Benedet des de fora l’àrea (53′). A partir d’aquí, els andreuencs van fer un pas endavant i van posar setge a la porteria aragonesa, sense sort. Els locals van tancar-se i van esperar per a sorprendre amb un contracop.

La jugada polèmica del partit va afavorir els aragonesos. El Juvenil A va treure ràpidament una falta, Montoya va driblar el porter i, quan anava a marcar, va ser tombat. L’àrbitre va obviar la jugada i, finalment, es va consumar la derrota quadribarrada.

FITXA TÈCNICA

EM El Olivar: Parra, Suárez (Sánchez, 86′), Sofi, Algaba, Espinosa, Piqueras (Rubio, 67′), Héctor, Alastuey (Paris, 77′), Cardiel, Jiménez (Lafuente, 70′) i Benedet.

Juvenil A: Sasot, Martínez, Ferrer (Muniesa, 55′), Alcoba, Gounopoulos (Espígol, 77′), Montoya, Gómez (Cencillo, 55′), Montero (Aleix, 70′), Nantez, Escarrabill i Naya.

Gol: 1-0 Benedet (53′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Alba. Va amonestar Suárez i Sofi pels locals i Montoya pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Miralbueno El Olivar.

Fotografia: Imatge del partit del Juvenil A. | Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS