Amb ganes de guanyar al Narcís Sala

El Sant Andreu rep aquest dissabte (20:00h) el Cerdanyola del Vallès al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren, impecable a domicili, té ganes de tornar a guanyar a casa i brindar una victòria a l’afició andreuenca. Aquest encontre obre una setmana en què es disputaran tres jornades del campionat.

Comença una setmana de tres partits en vuit dies. El Sant Andreu rep demà el Cerdanyola, afronta un desplaçament complicat a l’Olímpic de Terrassa dimecres i rebrà el Gavà al Narcís Sala el pròxim cap de setmana. Es tracta d’una setmana clau per a afrontar amb garanties la recta final de la primera volta, amb partits de molta exigència contra rivals de la zona alta.

Una victòria en cinc partits a casa és un balanç que el Sant Andreu sap que ha de millorar ostensiblement. L’equip de Mikel Azparren s’ha conjurat per tornar a guanyar a casa i començar així la setmana dels nou punts en joc amb bon peu. Per això, la fiabilitat a domicili s’ha d’instaurar també al Narcís Sala.

El Sant Andreu és ara mateix setè, a quatre punts de la zona de promoció i a sis del tercer classificat. Per la seva banda, el Cerdanyola ocupa la catorzena posició i lluita per escapar-se de la zona de descens, que només és a tres punts. Els vallesans acumulen tres derrotes consecutives i quatre sense guanyar.

Precedents

La temporada passada el Sant Andreu no va poder guanyar el Cerdanyola, que va guanyar a casa per la mínima i va rescatar un punt del Narcís Sala. L’any anterior, els andreuencs van guanyar als vallesans a domicili per la mínima i el Cerdanyola es va imposar al Narcís Sala (1-2).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Jordi Méndez ni Josu per lesió. Méndez continua la seva recuperació, mentre que Josu ja ha treballat amb el grup aquesta setmana. Per la seva banda, Kuku continua entrenant per agafar ritme competitiu i encara no entrarà a la convocatòria.

UE SANT ANDREU – CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Competició: Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 28 d’octubre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Pau Serrat Susi (del. Tarragona), assistit per Nil Jara Marzo (Tarragona) i Marcos Perea Muriel (Tarragona)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS