Dol pel traspàs de Joan Mora

La UE Sant Andreu lamenta la pèrdua del soc31  i exdirectiu de l’entitat, el senyor Joan Mora, a l’edat de 73 anys. En la seva etapa a la Junta Directiva, durant diverses temporades, va ser l’impulsor de molts projectes i va estar molt identificat amb el poble de Sant Andreu de Palomar. Ha estat soci, ininterrompudament, des de l’1 de juny del 1968 fins al seu traspàs.

El Club agraeix tota la feina que el senyor Joan Mora li va dedicar a la UE Sant Andreu i trasllada el condol més sentit de tota la família andreuenca als familiars i amics de l’exdirectiu i soci de l’entitat.

Demà, dimecres dia 18 d’octubre, de 10h a 22h es podrà anar a la sala vetlla 5 del tanatori de la Ronda de Dalt a donar recolzament a la família i amics de Joan Mora. El dijous a les 11:00h serà el funeral, en el mateix tanatori.

Descansi en pau.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS