Duel d’altes expectatives

El Sant Andreu rep aquest diumenge el Vilafranca al Narcís Sala (18:00h) en un duel que aixeca expectatives altes per les possibilitats d’ambdós equips. El conjunt de Mikel Azparren vol oferir una victòria a l’afició andreuenca després dels darrers resultats aconseguits a l’estadi quadribarrat.

Els andreuencs van retrobar-se amb la victòria amb un bon encontre a Palamós, el qual van resoldre amb comoditat. Això va permetre escalar fins la setena posició i situar-se a només tres punts de la zona de promoció. Cal tornar a vèncer per a intentar allunyar-se de la zona mitjana de la taula i pressionar els rivals que se situen per sobre.

El Sant Andreu, però, tindrà davant un os dur de rosegar. El Vilafranca és un altre dels equips que aspira a fer la promoció i necessita redreçar el rumb després d’un inici irregular de temporada. Els penedesencs han guanyat tres partits, n’han empatat dos i n’han perdut quatre. Els canvis respecte de les temporades anteriors han dificultat

El partit aixeca expectatives altes a causa de la qualitat d’ambdós equips i es preveu igualat. Ara per ara, els andreuencs tenen millor balanç com a visitants que com a locals, cosa que el conjunt d’Azparren tractarà de corregir amb una victòria de prestigi.

Precedents

El balanç de partits entre ambdós equips en territori andreuenc és favorable al Sant Andreu, que com a local no ha perdut mai contra els penedesencs. En total, s’han registrat dotze victòries andreuenques i quatre empats en setze enfrontaments, sempre a Tercera Divisió. La temporada passada els andreuencs van guanyar a l’Alt Penedès i van empatar al Narcís Sala.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Josu ni Kuku per lesió. Ambdós continuen el procés de recuperació. Tampoc està disponible Jordi Méndez per unes molèsties físiques.

UE SANT ANDREU – FC VILAFRANCA

Competició: Jornada 10 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 15 d’octubre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Rubén Mancera Antón (del. Barcelona), assistit per Jordi Fulla Planas (Girona) i Sergi Jacas Puig (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS