El Femení encadena la segona derrota consecutiva (2-1)

Després d’un gran inici de lliga, el Femení travessa el pitjor moment amb dues derrotes consecutives. L’última al camp del Club Sant Cugat Futbol per 2-1. Les locals s’han avançat 2-0 en el marcador. Les andreuenques han retallat distàncies amb la diana d’Anna Molet (73′), però no han estat capaces de marcar un altre gol i, com a mínim, aconseguir l’empat. De nou, derrota quadribarrada per la mínima que deixa un mal regust de boca.

El duel entre el Femení i el Club Sant Cugat Futbol era de dos equips de la zona alta de la classificació. Un partit atractiu i difícil per a les andreuenques. De fet, el partit s’ha complicat des del principi amb la diana local de Carlota Benet al minut 6. Pràcticament no s’havia disputat quasi res i el Sant Andreu ja perdia. Ha estat un cop dur, que les santcugatenques han aprofitat per fer el segon gol, poc després, mitjançant Marta Feliu (18′). Les andreuenques han intentat reaccionar, però s’ha arribat amb el 2-0 al descans.

A la represa el Femení ha sortit amb la ferma intenció de remuntar el partit i ha començat a rondejar amb cert perill l’àrea local. Tot i això, les diverses ocasions del Sant Andreu no han pogut perforar la xarxa rival. Davant la insistència andreuenca, Anna Molet ha aconseguit marcar (73′) i ha donat un xic d’esperança per poder empatar. Molet ja suma 8 gols en 6 partits disputats. Els últims minuts han estat de domini quadribarrat, però no han pogut travessar la defensa contrària i han acabat perdent. D’aquesta manera encadenen la segona derrota consecutiva i baixen fins a la setena posició a la classificació, amb 10 punts, a 4 del líder, el FC Sant Pere Pescador.

FITXA TÈCNICA

Club Sant Cugat Futbol (2): Tamara Martin, Elisabet Martínez, Nerea Alejandra, Elena Monsonis, Carlota Benet, Judit Albella, Alexandra Palencia, Ariadna Forment, Lidia Rubio, Sara Zaunier i Marta Feliu.

Sant Andreu (1): Laura Recio, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Adriana Quer, Judith Saez, Anna Molet, Cristina Jimenez, Amanda Manjon, Judith Calonge i Carmen Yera.

Gols: 1-0 Carlota Benet (6′), 2-0 Marta Feliu (18′), 2-1 Anna Molet (73′).

Àrbitre: Sra. Devani Cervantes Basachs (del. Barcelona) ha amonestat Ferran Torra (45′), Nuria Raya (52′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 6 del Grup 1 de Preferent disputat al Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.

Fotografia: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS