El Femení ensopega per primer cop (2-2)

El Sant Andreu li restava un partit pendent contra el FC Sant Pere Pescador, corresponent a la jornada número 3, que es va ajornar, ja que va coincidir amb l’1 d’octubre i, per tant, amb les desproporcionades càrregues policials. Aquest duel s’ha disputat aquest dijous passat i ha significat la primera vegada que les quadribarrades no s’han endut els tres punts d’un partit a la lliga. El Femení va tenir el resultat molt a favor, quan es va col·locar 2-0, amb les dianes d’Anna Molet (20′) i Adriana Quer (35′). Les visitants, però, van reaccionar i van ser capaces d’empatar amb el doblet de gols de Blanca Cros (44′) i (76′). D’aquesta manera les andreuenques han trencat la ratxa d’haver guanyat tots els matxs disputats fins ara.

El Femení arribava amb la moral pels núvols després del ple de victòries aconseguit. Tres partits disputats, tres triomfs. Però el fet de jugar entre setmana no ha afavorit les andreuenques, que han deixat escapar els primers dos punts de la temporada, enfront del FC Sant Pere Pescador. El duel ha començat de forma molt propícia pel Sant Andreu, que ha sortit amb insistència a la recerca del primer gol. Anna Molet ha fet la primera diana quadribarrada, transformant un penal (20′).  Poc després, Adriana Quer ha posat el 2-0 en el marcador (35′). Tot semblava que aniria rodó, però just abans del descans les visitants han retallat distàncies amb el gol de Blanca Cros (44′).

En la segona part al Sant Andreu li tocava resistir i aguantar el resultat a favor. Però, de nou Blanca Cros, ha tornat a marcar (76′) i ha empatat el duel. La golejadora visitant ha fet un doblet de gols que li han servit al FC Sant Pere Pescador per sumar un punt. Abans d’acabar el partit, el Femení ha intentat fer el tercer gol, però no ha pogut. Al final empat 2-2 en el marcador, que trenca la ratxa del ple de victòries de les quadribarrades. El Sant Andreu és segon a la classificació, empatat a punts amb el líder, la UE Estartit.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Laia Garcia, Ester Ramos, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Cristina Jiménez, Carme Yera, Adriana Quer, Judith Saez i Anna Molet.

FC Sant Pere Pescador (2): Marina Barneda, Paula Denis, Ana Nuria, Silvia Masferrer, Tais Garcia, Blanca Cros, Marina Poyato, Laura Rey, Jennifer Ballesta, Cynthia Blanco i Laura Gasull.

Gols: 1-0 Anna Molet (20′), 2-0 Adriana Quer (35′), 2-1 Blanca Cros (44′), 2-2 Blanca Cros (76′).

Àrbitre: Sra. Florencia Muñoz Di Giovambattista (del. Barcelona) ha amonestat Aroha Medina (51′), Itamar Sánchez (65′) per les locals.

Incidències: Partit ajornat corresponent a la Jornada 3 del Grup I de Preferent disputat al Narcís Sala.

Imatge: Celebració d’un gol del Femení enfront del Fundació Atlètic Vilafranca. | Xavier Garcia

Més en

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020

Victòries del Femení A i Femení B

Premsa13 de gener de 2020

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020