El Femení torna a vèncer (0-1)

El Sant Andreu compta tots els partits disputats com victòries. L’última enfront del CF Molins de Rei i les andreuenques s’han imposat per 0-1. El gol que val tres punts l’ha anotat Anna Molet. Amb aquest triomf, el Femení és segon, a tan sols 1 punt del líder, l’UE Estartit, però les quadribarrades amb un partit menys a causa de la suspensió del matx entre el Sant Andreu i el FC Sant Pere Pescador.

El Femení ha començat la temporada de forma excel·lent. Ple de victòries, en les tres jornades que ha disputat. El desplaçament a Molins de Rei era un partit enganyós, ja que les del Baix Llobregat només havien sumat 1 punt i arribaven al duel en la penúltima posició, per tant es veia factible l’obtenció dels 3 punts. Però, posteriorment les noies del Sant Andreu van haver de treballar de valent per endur-se el triomf.

L’encontre va començar de forma igualada entre ambdós equips. Les quadribarrades van aconseguir inaugurar el marcador just abans d’arribar al descans amb el gol d’Anna Molet (44′). Aquesta diana va ser un cop psicològic per les locals, que havien jugat una bona primera part, però al finalitzar el primer temps anaven perdent. A la represa, el Femení es va fer fort en defensa i va ser un autèntic mur pel Molins de Rei, que no va ser capaç de batre la portera del Sant Andreu, Laia Garcia. Al final victòria andreuenca per la mínima i les noies es col·loquen en la segona posició de la classificació, però amb un partit menys disputat. Un duel pendent de jugar-se al Narcís Sala enfront del FC Sant Pere Pescador.

FITXA TÈCNICA

CF Molins de Rei (0): Andrea Navarro, Laura Villegas, Sydney Anaya, Blanca Coscolin, Julia Torregrosa, Laura Jiménez, Susana Vázquez, Nadine Pérez, Adriana Ruiz i Maud Echegut.

UE Sant Andreu (1): Laia Garcia, Judith Calonge, Aroha Medina, Nuria Raya, Ester Ramos, Amanda Majon, Carmen Yera, Cristina Jiménez, Adriana Quer, Judith Saéz i Anna Molet.

Gols: 0-1 Anna Molet (44′).

Àrbitre: Sra. Andrea Tena Colome va amonestar Laura Villegas (54′), Laura Jiménez (56′) per les locals i Ester Ramos (56′), Nuria Raya (66′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 de Preferent (Grup I), disputat a l’estadi Municipal Josep Raich.

Fotografia: Xavier Garcia.

Més en

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020

Sant Andreu – Terrassa: continuar l’escalada

Premsa11 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa10 de gener de 2020