El Juvenil A aconsegueix la primera victòria (3-1)

El passat 12 d’octubre va haver-hi jornada de futbol al Grup III de Divisió d’Honor Juvenil. Els quadribarrats s’han enfrontat al CD Manacor al Narcís Sala i s’han estrenat en l’apartat de triomfs a la lliga. Els homes de David Prats s’han imposat per 3-1, de forma merescuda, amb el doblet de gols de Ferran (12′) i (79′) i la diana de penal de Franco (30′). Primera victòria que trenca la malastrugança que s’havia tingut fins aquesta jornada.

Els quadribarrats eren conscients de la importància del partit i des de l’inici han sortit endollats a la recerca del gol. Aquest no s’ha fet esperar i Ferran ha aprofitat una centrada de Jairo per rematar de cap i ha avançat en el marcador al Juvenil (12′). El Sant Andreu ha continuat com a dominador del joc, i Franco, transformant un penal, ha marcat la segona diana andreuenca (30′). Amb el 2-0 s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part el Manacor ha aprofitat la primera aproximació que ha tingut, mitjançant Carles, que ha marcat en una possible posició de fora de joc (48′). Els visitants han avançat línies i han començat a rondar amb cert perill l’àrea del Sant Andreu. El juvenil, però, ha sabut aprofitar molt bé els espais que deixaven els manacorins i en un contracop, Ferran ha posat el 3-1 definitiu en el marcador (79′). Primera victòria del Sant Andreu a la lliga, que s’ha fet esperar fins a la jornada 7, que segur que donarà un important grau de confiança als homes de David Prats.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu (3): Sasot, Espígol, Ferrer, Wanderson, Aleix, Viver (Alcoba, 77′), Ferran, Montoya (Miki, 83′), Franco, Guillem (Adrian, 86′) i Jairo (Montero, 81′).

CD Manacor (1): Aaron, Lucas, Alex, Pepi, Pedro (Jaume, 45′), Chamba, Llull (Domingo, 62′), Marcos (Cervera, 65′), Borja (Pepote, 76′), Ortiz i Carles.

Gols: 1-0 Ferran (12′), 2-0 Franco (30′), 2-1 (Carles, 48′), 3-1 Ferran (79′).

Àrbitre: Sr. Albert Avalos Martos ha amonestat Aleix, Montoya, Franco, Montero pels locals i Lucas, Pedro, Chamba, Marcos, Borja, Cervera pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del Grup III de Divisió d’Honor disputat al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018

Un derbi per a redimir-se a la lliga

Premsa8 de desembre de 2018