El Sant Andreu s’imposa a Palamós (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat còmodament a Palamós amb gols de Juanan, Alfred Planas i Óscar Muñoz i escala fins la setena posició. L’equip de Mikel Azparren ha completat un bon partit en línies generals, ha dominat la possessió i ha transformat les ocasions contra un rival que no ha exigit Segovia.

Els andreuencs han anat de menys a més, especialment en un inici de duel igualat i amb molta pilota llarga. El Palamós no ha pogut transformar una rematada de cap de Marc Vilà en una de les poques arribades a porta (3’). El Sant Andreu ha pressionat bé i ha trobat el camí del gol amb una centrada de David López que ha rematat Juanan anticipant-se al defensor i creuant la pilota (22’).

El gol ha deixat tocats els palamosins, mentre que l’equip de Mikel Azparren s’ha apoderat del domini de la pilota i del partit. Sense concessions en àrea defensiva, un xut de falta de Nahuel ha estat l’única oportunitat pels locals (40’), mentre que Quinti rebutjava una centrada-xut de David López (43’).

Óscar s’ha estrenat com a golejador.

A la represa, el Sant Andreu ha donat una estocada al Palamós. Alfred Planas, en la primera pilota que tocava, ha robat l’esfèrica, ha fet una paret amb Alberto García i ha anotat a plaer (46’). Aleshores el Palamós ha fet un pas endavant i Segovia ha evitat que Marc Vilà escurcés la distància amb una bona aturada (59’).

No obstant això, els andreuencs tenien el partit sota control. La defensa no ha concedit cap més oportunitat als palamosins i el Sant Andreu amenaçava al contracop. Óscar Muñoz ha avisat amb un xut llunyà que ha fregat el travesser (62’) i poc després ha anotat el seu primer gol: jugada de David López per la dreta, ha combinat amb Óscar a la frontal, el ‘9’ ha fet una paret amb Víctor Alonso i, després d’una passada màgica per sobre la defensa, Óscar ha definit a la frontal de la petita (71’).

El tercer gol ha estat una llosa pel Palamós, mentre que el Sant Andreu ha aixecat el peu de l’accelerador. Els últims minuts han transcorregut sense ensurts i Elhadji ha estat a punt d’anotar amb una vaselina que ha quedat curta (91’). Amb aquesta victòria, els quadribarrats són setens a sols tres punts del quart i a quatre del tercer classificat.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Palamós CF (0): Quinti, Cano, Banús, Botxi, Marc Vilà (Barrera, 63’), Bonaventura, Eppy, Traoré (Litus, 72’), Nahuel, Gerard (Medina, 63’) i Subi.

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Méndez (Planas, 46’), Alonso, Alcover, Juanan (Guerrero, 67’), Alberto (Elhadji, 76’), David López i Óscar Muñoz.

Gols: 0-1 Juanan (22’), 0-2 Planas (46’), 0-3 Óscar Muñoz (71’).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona), ha amonestat Cano (23’) i Barrera (79’) pels locals i Carroza (38’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Nou Estadi Municipal de Palamós.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CE L’Hospitalet 0-2 CF Reus Deportiu ‘B’
FC Vilafranca 2-0 EC Granollers
UE Vilassar de Mar 0-1 FC Ascó
Cerdanyola del Vallès FC 0-1 RCD Espanyol ‘B’
CF Gavà 1-1 FC Santfeliuenc
CE Europa 1-1 FC Santboià
AE Prat 4-0 UE Figueres
UE Castelldefels 1-1 UA Horta
Terrassa FC 1-1 CF Pobla de Mafumet

CLASSIFICACIÓ (J9)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS