El Sant Andreu vol posar la cinquena

El Sant Andreu es desplaça demà a la tarda a l’Olímpic de Terrassa amb l’objectiu de posar la cinquena victòria consecutiva a domicili. L’equip de Mikel Azparren intentarà sumar un triomf valuós contra el Terrassa FC, un rival directe de la zona alta. Els socis andreuencs podran accedir a l’estadi pagant cinc euros.

L’empat insuficient de dissabte al Narcís Sala contra el Cerdanyola no va allunyar el Sant Andreu de la quarta plaça, que dóna accés a la promoció d’ascens. Malgrat que no va ser la millor manera de començar una setmana amb nou punts en joc, l’equip de Mikel Azparren pot anotar-se una victòria important demà a Terrassa i té l’oportunitat de brindar un triomf a l’afició andreuenca diumenge al Narcís Sala contra el Gavà.

La visita a l’Olímpic de Terrassa sempre és un duel d’alçada durant la temporada. Un estadi gran, amb un camp ample i llarg i un equip local amb potencial ofensiu. Els vallesans només han deixat de marcar en un partit aquesta temporada, just l’encontre que van perdre contra L’Hospitalet. La bona arrencada del Sant Andreu, amb la porteria a zero en vuit dels dotze partits, tindrà una prova de nivell.

El Terrassa, un equip construït per aspirar a la zona alta, ha tingut una trajectòria irregular en aquest inici de temporada. La victòria de dissabte a Granollers va permetre que el conjunt vallesà trenqués una ratxa de cinc empats consecutius. De fet, el Terrassa només ha perdut una jornada i ha sumat set empats en aquest inici de lliga.

Precedents

La temporada passava els enfrontaments entre els andreuencs i els egarencs van acabar amb victòries locals amb els mateixos resultats (2-0). Fa dues temporades, el Terrassa també va guanyar a l’Olímpic (2-1) i el Sant Andreu va imposar-se al Narcís Sala (3-1).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Jordi Méndez ni Josu que continuen entrenant i evolucionen favorablement de les seves respectives lesions. Tampoc estarà disponible Óscar Muñoz per unes molèsties físiques. Pel que fa a Kuku, ha evolucionat molt favorablement els últims dies i és dubte.

TERRASSA FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 1 de novembre, a les 16:00h
Estadi: Olímpic de Terrassa
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaecija (del. Barcelona), assistit per Óscar Cubero Vidal (Barcelona) i Miguel Ángel Alonso Martínez (Barcelona).
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS