El Sant Andreu visita aquest diumenge la UE Vilassar de Mar (12:00h). L’equip de Mikel Azparren vol mantenir la seva ratxa a domicili amb una nova victòria i refer-se de l’última desfeta al Narcís Sala. Toca oblidar-ho aviat i tornar a guanyar per reenganxar-se a la zona alta.

Els andreuencs tornen a l’escena del crim. Al final de la temporada passada, el Sant Andreu va deixar escapar la victòria al Xevi Ramon després de generar una desena d’oportunitats clares de gol, tres dels quals van ser anul·lats. Demà es presenta una nova ocasió per esborrar el mal record i endur-se els tres punts.

L’equip de Mikel Azparren pot prolongar la seva ratxa fora de casa, on ha guanyat els últims tres partits, marcant set gols i no encaixant-ne cap. Mantenir la porteria a zero tornarà a ser un dels objectius, ja que el Vilafranca va tallar una ratxa de quatre encontres sense encaixar cap gol.

El Sant Andreu estarà acompanyat per un bon nombre d’aficionats que es desplaçaran a Vilassar de Mar, amb ganes també de treure’s l’espina de la temporada passada i de veure una victòria quadribarrada.

Precedents

La temporada passada el Sant Andreu va perdre contra el Vilassar de Mar al Narcís Sala per la mínima (0-1). A la segona volta, hi va haver un empat sense gols.

Baixes

El Sant Andreu tindrà les baixes de Kuku, Josu i Méndez, que continuen amb els processos de recuperació de les seves lesions. Per la seva banda, el Vilassar de Mar no podrà comptar amb Fernando Collado per sanció.

UE VILASSAR DE MAR – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V)

Horari: diumenge 22 d’octubre, a les 12:00h
Estadi: Municipal Xevi Ramon
Arbitratge: Josep Ollé Lladó (del. Tarragona), assistit per Josep Antoni Vigo Gatius (Lleida) i Álex López Kassem (Tarragona)

Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinitat Vella

 

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS