La pilota no vol entrar (0-0)

El Sant Andreu ha tornat a ensopegar al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren no ha pogut superar el plantejament defensiu del Cerdanyola, però es manté a poca distància de la quarta plaça. Dimecres, oportunitat per refer-se amb la visita a l’Olímpic de Terrassa.

Quan la pilota no vol entrar, no hi ha res a fer. Només queda continuar entrenant, treballant i fent tot el possible per a redreçar la situació. Això és el que ha de fer el Sant Andreu quan juga al Narcís Sala. La mala ratxa que travessa l’equip a l’estadi quadribarrat ha de trencar-se en algun moment.

Aquest vespre, contra el Cerdanyola, no hi ha hagut manera de trobar la porteria. La falta de punteria, potser la lucidesa en alguna acció, i una bona actuació de Miguel Ramos han impedit que el Sant Andreu guanyés l’encontre. Malgrat tot, el conjunt vallesà també ha gaudit d’un parell d’oportunitats per donar un ensurt als andreuencs.

Elhadji ha tingut dues ocasions en una primera meitat amb un Sant Andreu molt dinàmic, amb Alberto, Juanan i Alfred entrant molt en joc i desbordant la defensa visitant. La primera ha arribat després d’una bona jugada d’Alfred, que ha trencat cap a dins i ha cedit l’esfèrica a Elhadji perquè, després de regirar-se, engaltés una fuetada que Ramos ha enviat a córner (9’). Poc després, el ‘9’ andreuenc no ha pogut connectar bé una bona centrada de Llamas (14’).

L’equip de Mikel Azparren ha entrat millor al partit que en altres ocasions i ha forçat diversos córners, però el Cerdanyola s’ha defensat amb eficàcia. Juanan, després d’un doble regat, ha xutat a porta i la pilota ha caigut a peus d’Alfred després d’un rebot, però la rematada ha sortit fora (20’). Ton Alcover ha provat el gol olímpic i Ramos ha rebutjat amb els punys (34’).

Tot i el domini i les ocasions, el Sant Andreu ha marxat al descans sense haver pogut marcar. A la represa, tot ha costat més. Pau ha estat a punt de sorprendre Segovia amb un xut llunyà que ha sortit per sobre del travesser (62’), David López ha fregat el gol amb un xut potent al primer pal (63’) i Roger ha perdonat amb un tir creuat que ha fregat el pal andreuenc (64’).

Aleshores el partit ha entrat en una fase d’imprecisions, sense que el Sant Andreu pogués crear més perill sobre la porteria visitant. S’ha reclamat un penal per una caiguda d’Alfred dins l’àrea, però l’àrbitre ha interpretat que l’ha volgut enganyar (77’). El Cerdanyola ha tingut l’oportunitat d’avançar-se en un u contra u de Mario amb Segovia, mal definit amb un xut desviat (80’).

El Sant Andreu, que mai llença la tovallola, ha tingut una empenta final i ha creat dues oportunitats de gol per guanyar el partit. Ramos ha evitat el gol en una falta penjada per Luismi que ha pentinat Carroza i ha rematat Óscar Muñoz (87’), i Luismi ha executat una rematada que ha sortit a un pam de la porteria (90’).

Els andreuencs finalitzen la jornada novens amb divuit punts i dorm a tres punts de la quarta plaça. Ara cal recuperar forces i preparar-se per a afrontar un encontre de màxima exigència dimecres a les 16:00h a Terrassa.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Alcover (Guerrero, 71’), Víctor, Alfred, Juanan, Alberto (Luismi, 80’) i Elhadji (Óscar Muñoz, 60’).

Cerdanyola del Vallès FC (0): Ramos, Édgar, Alberto, Peña, Àlex, Rubén, Demba (Mario, 62’), Juli, Toledo (Didi, 78’), Pau i Aliaga (Roger, 17’).

Àrbitre: Sr. Susi Serrat (del. Tarragona), ha amonestat Alcover (44’), Elhadji (47’), Noguera (70’) i Alfred (77’) pels locals i Pau (54’) i Alberto (56’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’ex-directiu Joan Mora i els seus néts han fet el servei d’honor.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santboià 1-0 CF Reus Deportiu ‘B’
FC Santfeliuenc 1-3 CE L’Hospitalet
RCD Espanyol ‘B’ 1-0 CE Europa
FC Ascó 0-0 CF Gavà
UA Horta 5-0 UE Vilassar de Mar
Palamós CF 1-2 FC Vilafranca
EC Granollers 0-1 Terrassa FC
UE Figueres 0-1 UE Castelldefels
CF Pobla de Mafumet 0-2 AE Prat

CLASSIFICACIÓ (J12)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS