Nova derrota del Femení (1-2)

El Sant Andreu ha entrat en una mala dinàmica de resultats i ja encadena tres derrotes consecutives. En l’última jornada ha perdut contra l’AEM per 1-2 al Narcís Sala. Les visitants es van col·locar 0-2 en el marcador. Les andreuenques van retallar distàncies mitjançant la pitxitxi quadribarrada, Anna Molet (83′). Però no van poder anotar el gol que, com a mínim, suposava l’empat en els darrers minuts. Nova derrota que fa baixar el conjunt entrenat per Ferran Torra fins a la novena posició en la classificació.

El Femení arribava al partit al Narcís Sala contra l’AEM, un rival que es troba per sota a la classificació respecte al Sant Andreu, com una oportunitat per revertir la mala dinàmica de resultats amb dues derrotes en les últimes dues jornades. El conjunt entrenat per Ferran Torra ha sortit com a dominador del duel des del minut 1, però no ha aconseguit materialitzar en ocasions clares de gol les possessions ofensives. S’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

A la segona meitat les quadribarrades han mantingut el control del joc, però han estat les visitants qui s’han avançat en el marcador amb la diana de Meritxell Farré (62′). Ha estat un cop dur pel Sant Andreu, que ha quedat estabornit. Les lleidatanes ho han aprofitat per anotar ràpidament el segon gol mitjançant Andrea Gómez (66′). El Femení no s’ha rendit i ha seguit insistint a perforar la porteria de l’AEM. Anna Molet ho ha aconseguit en el minut 83 i ja ha enviat nou cops la pilota als fons de la xarxa rival en les set jornades que ha disputat. En els darrers minuts les andreuenques han augmentat el seu domini, però no han pogut anotar la diana de l’empat. Al final derrota per la mínima, que accentua el mal moment del Femení. Ara mateix el conjunt entrenat per Ferran Torra ocupa la novena posició en la classificació.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu (1): Laia Garcia, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Cristina Jimenez, Marta Garcia, Amanda Manjon, Carmen Yera, Adriana Quer, Judith Saez i Anna Molet.

AEM (2): Sarai Alfonso, Maria Sanchez, Elvira Vidal, Mireia Salvany, Miriam Aldabo, Marta Maench, Judit Briansó, Meritxell Farre, Nuria Vidal, Paula Barreia i Jordina Rovira.

Gols: 0-1 Meritxell Farre (62′), 0-2 Andrea Gómez (66′), 1-2 Anna Molet (83′).

Àrbitre: Coral Couso Cuadrado (del. Barcelona) ha amonestat Judith Saez (59′), Judith Calonge (85′) per les locals  i Elvira Vidal (32′), Mireia Salvany (40′), Paula Barreira (70′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 7 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Jugadores de l’AEM celebrant un gol contra el Sant Andreu | Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS