Oriol Sans, Sergi Almirall i Carlos Garcia es desvinculen del club

La UE Sant Andreu comunica que Oriol Sans, Sergi Almirall i Carlos Garcia han rescindit els seus respectius contractes i abandonen l’entitat quadribarrada. Tots tres van realitzar la pretemporada amb el primer equip, però no estaven disposant de minuts durant la lliga.

Oriol Sans va militar en el filial andreuenc i degut a les seves bones actuacions va ascendir al primer equip. Sergi Almirall ha format part del planter quadribarrat. La temporada passada va estar al Juvenil A a la Divisió d’Honor. Carlos Garcia també ha passat per la pedrera, ja que va formar part de la millor temporada del Juvenil A a Divisió d’Honor quedant sisens classificats, ja fa dues temporades.

Des del club agraim la seva professionalitat i dedicació quan han vestit la quadribarrada i els desitgem molts èxits en les seves respectives etapes.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Un empat que val més d’un punt (2-2)

Premsa19 de novembre de 2017

En joc la quarta posició

Premsa18 de novembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de novembre de 2017

Prèvia: UE L’Estartit – UE Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2017