Oriol Sans, Sergi Almirall i Carlos Garcia es desvinculen del club

La UE Sant Andreu comunica que Oriol Sans, Sergi Almirall i Carlos Garcia han rescindit els seus respectius contractes i abandonen l’entitat quadribarrada. Tots tres van realitzar la pretemporada amb el primer equip, però no estaven disposant de minuts durant la lliga.

Oriol Sans va militar en el filial andreuenc i degut a les seves bones actuacions va ascendir al primer equip. Sergi Almirall ha format part del planter quadribarrat. La temporada passada va estar al Juvenil A a la Divisió d’Honor. Carlos Garcia també ha passat per la pedrera, ja que va formar part de la millor temporada del Juvenil A a Divisió d’Honor quedant sisens classificats, ja fa dues temporades.

Des del club agraim la seva professionalitat i dedicació quan han vestit la quadribarrada i els desitgem molts èxits en les seves respectives etapes.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Premsa7 de desembre de 2018

El Sant Andreu vesteix el logotip de Proactiva Open Arms al Wanda Metropolitano

Premsa6 de desembre de 2018

Amb el cap ben alt (4-0)

Premsa6 de desembre de 2018

Molt a guanyar i res a perdre al Metropolitano

Premsa4 de desembre de 2018