Pescar tres punts a Palamós

El Sant Andreu viatja aquest diumenge a Palamós per a intentar-hi pescar tres punts (17:00h) després de dues victòries a domicili i l’últim empat contra l’Horta al Narcís Sala. Un nombrós grup d’andreuencs acompanyaran l’equip de Mikel Azparren a l’estadi del degà del futbol català.

El Municipal de Palamós és un estadi on el Sant Andreu ha puntuat més vegades de les que ha perdut (3-5), un camp propici per reprendre la ratxa de victòries i continuar escalant posicions. L’equip de Mikel Azparren vol trobar la línia de regularitat que li permeti estabilitzar-se a la zona alta i continuar creixent.

La zona de promoció és només a quatre punts, però com era d’esperar aquesta temporada hi ha molts equips que competeixen per les primeres places de la classificació. No obstant això, aquesta jornada diversos rivals s’enfronten entre ells i pot resultar molt propicia pels interessos andreuencs.

El Palamós cercarà la primera victòria com a local. L’equip empordanès no ha tingut un bon inici de temporada i es troba en zona de descens. No obstant això, diumenge passat va aconseguir la primera victòria de la lliga al camp del Granollers, fet que ha tret pressió als palamosins i de ben segur que ha alliberat tècnics i jugadors.

Precedents

El Sant Andreu ha visitat Palamós en vuit ocasions, amb un balanç de tres victòries locals, dos empats i tres victòries quadribarrades. En les últimes dues temporades a Tercera Divisió, els quatre partits entre ambdós equips han acabat amb empat.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Josu ni Kuku, que continuen recuperant-se de les seves lesions. Aquesta setmana Luismi s’ha reincorporat als entrenaments amb el grup i està disponible, igual que Dani Guerrero. El Palamós té la baixa confirmada de Pascual i el dubte de Barrera.

PALAMÓS CF – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 9 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 8 d’octubre, a les 17:00h
Estadi: Municipal de Palamós
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Nil Jara Marzo (Tarragona) i Francesc Roca Moline (Tarragona)
Seguiment@uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS