Prèvia: CF Molins de Rei – Sant Andreu

El Sant Andreu torna a disputar un partit després de la suspensió de l’encontre de diumenge passat contra el Sant Pere Pescador per la repressió i la violència contra el referèndum i la ciutadania. Les andreuenques visiten el Molins de Rei aquest diumenge a la tarda (18:30h).

Malgrat no haver pogut jugar el partit de la setmana passada, el Sant Andreu continua a un punt del lideratge de Preferent després del bon inici de temporada. Una victòria a domicili podria permetre escalar al capdavant de la classificació. El duel ajornat contra el Sant Pere Pescador es disputarà dijous vinent al Narcís Sala.

El rival serà el CF Molins de Rei, que sí que va jugar la jornada anterior. Dues derrotes i un empat han configurat un mal començament de campionat. L’equip del Baix Llobregat intentarà aprofitar la pausa de les andreuenques per aconseguir la primera victòria a casa.

CF MOLINS DE REI – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 4 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 8 d’octubre, a les 18.30h
Estadi: Municipal Josep Raich
Arbitratge: Andrea Tena Colomé (del. Barcelona), assistida per Vicenç Sánchez Fontanet (Barcelona) i Sergi Roig Prat (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018