Prèvia: Club Sant Cugat Futbol – Sant Andreu

El Sant Andreu visita aquest diumenge el camp del Club Sant Cugat Futbol a les 16:30h. Després de l’empat contra el Sant Pere Pescador i la derrota enfront del Pontenc, les quadribarrades han de tornar a guanyar per mantenir-se en la zona alta de la classificació.

Tot i els darrers entrebancs l’equip andreuenc té la possibilitat de col·locar-se líders si guanyen el partit contra el Club Sant Cugat Futbol. El Femení va començar molt bé la lliga, amb tres victòries en les tres primeres jornades, però només han sumat 1 punt dels últims 6 possibles. El rival serà el Sant Cugat, que ocupen la setena posició a la classificació, una menys que el Sant Andreu, per tant és un duel directe entre conjunts que lluiten pels mateixos objectius.

Les santcugatenques encara no han guanyat com a locals, mentre que les quadribarrades s’han imposat com a visitants en els dos partits que han disputat a domicili. Un contrast de dinàmiques que el Femení vol continuar mantenint. Per endur-se els tres punts serà clau que el Sant Andreu mantingui la seva porteria a zero, fet que només ho ha aconseguit un cop en les cinc jornades disputades, per tant caldrà millorar en l’apartat defensiu.

Club Sant Cugat Futbol – UE Sant Andreu

Competició: Jornada 6 de Preferent (Grup I).

Horari: Diumenge 22 d’octubre, a les 16:30h.

Estadi: Municipal Jaume Tubau.

Àrbitre: Devani Cervantes Basachs (del. Barcelona). Els assistents són Montserrat Mir González (Barcelona) i Maria Rodríguez Moya (Barcelona).

 

Fotografia: Xavier Garcia. 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS