Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A es desplaçarà diumenge fins al camp de la Unificación Bellvitge (18:00h) per aconseguir la primera victòria de la temporada, que encara es resisteix. Per altra banda, el filial quadribarrat, després d’haver vençut la jornada anterior enfront del CF Sant Andreu de la Barca, vol seguir amb la bona dinàmica i obtenir un nou triomf diumenge a les 19:00h, al Narcís Sala, contra el CF Unificación Llefià. 

UD Unificación Bellvitge – Juvenil A

Es presenta una nova oportunitat per aconseguir el primer triomf a la lliga per als homes dirigits per David Prats. Després d’haver empatat 2-2 en la darrera jornada, contra el Real Zaragoza, els andreuencs visiten el penúltim classificat, la UD Unificación Bellvitge. Els hospitalencs encadenen quatre derrotes consecutives i només han aconseguit un empat, en la primera jornada, enfront del FC Barcelona.

Per tant el rival arriba els duels en hores baixes i amb necessitat de sumar. En canvi, els quadribarrats se’ls resisteix una victòria, que ha estat a tocar en diversos partits, però que encara no s’ha aconseguit. El conjunt dirigit per David Prats compta amb el desavantatge que fora del Narcís Sala ha perdut per la mínima els dos duels disputats. Per tant, aquest partit pot servir per capgirar la dinàmica.

Sant Andreu Atlètic – CF Unificación Llefià

El diumenge a les 19:00h visitarà el Narcís Sala un dels rivals potents del grup II de Segona Catalana, la CF Unificación Llefià. Els colomins són els segons classificats, amb 12 punts dels 15 possibles. Han guanyat 4 duels i només han perdut en una ocasió. Un rival d’altura pel filial andreuenc.

Els homes de Gerard Lucas arriben al matx després de vèncer la jornada passada al camp del CF Sant Andreu de la Barca. En els dos partits que els quadribarrats han jugat al Narcís Sala han aconseguit una victòria i un empat. El factor de jugar com a local haurà de ser un punt a favor per derrotar la Unificación Llefià. Una victòria quadribarrada suposaria que el Sant Andreu Atlètic es mantindria en la zona mitjana alta de la classificació i demostraria que poden guanyar als contraris més forts de la categoria.

Fotografia: Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS