Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A va vèncer per primera vegada a la lliga en l’anterior jornada, que es va disputar dijous passat, contra el CD Manacor (3-1). Ara els homes de David Prats volen seguir pel bon camí i es desplaçaran per enfrontar-se al Club Gimnàstic Manresa diumenge a les 19:30h. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic encadena dues victòries consecutives i vol sumar-ne la tercera al camp al CF Sant Adrià. També jugaran diumenge, però en aquest cas a les 12:00h.

Club Gimnàstic Manresa – Juvenil A

Els quadribarrats no han tastat el sabor de la victòria fins la passada jornada, la número 7. Va ser al Narcís Sala dijous passat, en cita intersetmanal, contra el CD Manacor (3-1). Després de tot el que li ha costat els homes de David Prats endur-se els tres punts en un partit, això ha de servir com a punt d’inflexió per seguir sumant resultats positius i encadernar-ne el segon triomf consecutiu.

El rival dels andreuencs serà el Club Gimnàstic Manresa. Un contrincant que s’ha fet fort a casa i que no ha perdut en el Gimàstic Parc en els tres duels disputats (dues victòries i un empat). Tot i això, dels últims quatre partits, n’ha perdut tres i l’altre ha estat un empat. Els manresans no travessen bons moments.

CF Sant Adrià – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat està en un bon moment. Ha sumat dues victòries en els darrers dos partits jugats i fa que no perd quatre jornades. Els homes de Gerard Lucas s’han instal·lat en la zona alta de la classificació i un nou triomf significaria l’assalt a les posicions capdavanteres de la lliga.

Els andreuencs s’enfrontaran al cuer de la categoria, el CF Sant Adrià, que ha perdut els sis duels disputats del campionat. En tots aquests partits només ha estat capaç de marcar dos gols i n’ha encaixat vint-i-u. El Sant Andreu Atlètic, com a visitant, només ha guanyat un cop en els tres partits que ha jugat lluny del Narcís Sala. Els altres resultats han estat d’empat i derrota. És un partit enganyós, que el filial quadribarrat haurà de tractar de forma molt seriosa des del primer moment.

Fotografia: Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS